Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντονη η προσπάθεια της Ημαθίας για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού στο Τουριστικό Πανόραμα

Έντονη η προσπάθεια της Ημαθίας για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού στο Τουριστικό Πανόραμα

Με διπλή παρουσία, στην Έκθεση Τουρισμού `Τουριστικό Πανόραμα` και στην παράλληλη Έκθεση `Πανόραμα Ελληνικών Γεύσεων`, στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Π. από 7 έως 10 Απριλίου, συμμετείχε η Ν.Α. και η Ν.Ε.Τ.Π. […]

Με διπλή παρουσία, στην Έκθεση Τουρισμού `Τουριστικό Πανόραμα` και στην παράλληλη Έκθεση `Πανόραμα Ελληνικών Γεύσεων`<...>, στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Π. από 7 έως 10 Απριλίου, συμμετείχε η Ν.Α. και η Ν.Ε.Τ.Π. Ημαθίας, στα πλαίσια των προσπαθειών για την τουριστική προβολή του Νομού.

Στην Έκθεση Τουρισμού, τη μεγαλύτερη εσωτερικού τουρισμού της χώρας, συμμετείχε στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, σε ένα χώρο 100 τ.μ. περίπου, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι μορφές τουρισμού, που διαθέτει η περιοχή, διανεμήθηκαν στους επισκέπτες έντυπα προβολής και έγιναν επαφές και συζητήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους τουριστικών εντύπων και περιοδικών.

Ωστόσο, να τονιστεί ότι η παρουσία όλων των περιοχών της χώρας ήταν έντονη και `ανταγωνιστική`, αφού κοινή εκτίμηση όλων ήταν η μείωση του εσωτερικού τουρισμού την περασμένη χρονιά, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες όλων να είναι επικεντρωμένες στο στόχο να αποτελέσουν τουριστικούς προορισμούς για τη νέα τουριστική περίοδο. Μέσα σε αυτό το γενικό πλαίσιο, οι προσπάθειες των ανθρώπων, που συμμετείχαν στο περίπτερο της Ημαθίας, επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση των επισκεπτών για τη δυνατότητα ολιγοήμερων ταξιδιών στην περιοχή, τα ενδιαφέροντά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη περιοχή, τόσο σε επίπεδο υποδομής, όσο και εξυπηρετήσεων.

Στο περίπτερο συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Ν.Α. Ημαθίας κ. Γιώργος Σαλιάγκας, που είχε και την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των δύο περιπτέρων, τα μέλη της Ν.Ε.Τ.Π. κ. Δημήτρης Μάντσιος (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων), κ. Νίκος Αντωνιάδης (Διευθυντής Δ.Ε.Τ. Νάουσας) και αρκετοί ξενοδόχοι και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής.

Στο Πανόραμα Ελληνικών Γεύσεων, το περίπτερο της Ημαθίας ήταν από τα καλύτερα της διοργάνωσης και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τους διοργανωτές και τους επισκέπτες. Παρουσιάστηκαν επιχειρήσεις του Νομού με παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά, γλυκά, βότανα κ.λ.π., τα οποία οι επιχειρηματίες προσέφεραν για δοκιμή στους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια των δύο Εκθέσεων, τα περίπτερα της Ημαθίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός κ. Α. Λιάσκος, ο Γ.Γ. κ. Φωτεινόπουλος, ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, κ. Τσιότρας, ο οποίος την Παρασκευή έδωσε συνέντευξη τύπου για τον τουρισμό στην Π.Κ.Μ., ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Καλογερόπουλος, ο Γ. Διευθυντής του Ε.Ο.Τ. κ. Κατσιγιάννης, ο Σύλλογος των Ναουσαίων της Αθήνας, ο πρώην Νομάρχης κ. Τάσος Μπερέτας, κ.ά..

Ενώ, για μία ακόμη φορά, δύο καλλιτέχνες Ημαθιώτες τίμησαν με την παρουσία τους την Έκθεση. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος επισκέφθηκαν τα περίπτερα της Ημαθίας, συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες και αποτέλεσαν το επίκεντρο της προσοχής των επισκεπτών για αρκετή ώρα, διαφημίζοντας έτσι την περιοχή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024