Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση ΣΕΤΕ με Παπανδρέου

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση αδυνατεί να αξιοποιήσει την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Απρίλιος 2005, 00:00

Η συντονίστρια του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλα Ζήση, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ανέφερε ότι «Δυστυχώς, η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, απέδειξε και πάλι ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να αξιοποιήσει την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων...

Η συντονίστρια του Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλα Ζήση, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού<...>

Κώστα Καραμανλή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ ανέφερε ότι «Δυστυχώς, η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, απέδειξε και πάλι ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να αξιοποιήσει την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων και να δημιουργήσει τη δυναμική της μεταολυμπιακής Ελλάδας ως σύγχρονου τουριστικού, επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού».

«Ο κ. Καραμανλής επαίρεται για τη διαφημιστική καμπάνια των 60εκ ευρώ, αποκρύπτει, όμως, ότι τα κονδύλια γι΄ αυτήν, εξασφαλίσθηκαν από το πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του ΕΟΤ που εφήρμοσε το ΠΑΣΟΚ, πρόγραμμα που πολέμησε και δυσφήμησε η Ν.Δ. Δήλωσε ότι, αναζητά μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, «λησμονώντας» ότι, η φετινή περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 1,6 δις ευρώ, στην οποία προχώρησε, μειώνει δραματικά τις δυνατότητες ενίσχυσης των επενδύσεων», υπογράμμισε.

Η κ. Ζήση σημείωσε ότι το υπουργείο Τουρισμού, επί ένα χρόνο, δεν έχει καταθέσει ούτε ένα νομοσχέδιο και οι υπηρεσίες του, ακόμα, δεν έχουν πλήρως συγκροτηθεί.

«Ο τουρισμός, ευτυχώς, αποτελεί ακόμα το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν τη διεθνή αναγνωρισιμότητά μας. Ας μην εξανεμισθούν οι δυνατότητές του, γιατί τότε η αποτυχία θα έχει ως θύμα την προοπτική της χώρας μας», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε εχθές με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Μετά τη συνάντηση ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλιος Γκολέμης, δήλωσε ότι: «Είχαμε μία συζήτηση γύρω από όλο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων. Είμαστε το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, το οποίο εξελέγη μόλις χθες (Δευτέρα), και κάναμε μία ενημέρωση σε βάθος για όλα τα θέματα που αφορούν στον ελληνικό τουρισμό, και κυρίως τα βασικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν από όλους τους κλάδους του τουρισμού. Ήταν μια, θα έλεγα, σε βάθος, όπως είπα και πριν, εξαντλητική συζήτηση αλληλοενημέρωσης».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top