Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κοινοί κωδικοί πτήσεων για Singapore Airlines και Air New Zealand

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Απρίλιος 2005, 00:00

Οι επιβάτες της Singapore Airlines και της Air New Zealand μπορούν να πραγματοποιούν από τις 27 Μαρτίου<...>

απρόσκοπτα ταξίδια προς περισσότερους προορισμούς, χάρη στο ολοκληρωμένο κοινό δίκτυό τους, που είναι αποτέλεσμα διεύρυνσης της συμφωνίας συνεκμετάλλευσης κωδικών (code share) μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιριών.

Η νέα συμφωνία παρέχει στη Singapore Airlines τη δυνατότητα να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή για προορισμούς προς Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, βασιζόμενη στις υπηρεσίες της Air New Zealand από Σίδνευ προς Auckland. Χάρη σε αυτήν την συμφωνία, οι επιβάτες των καθημερινών πτήσεων της SIA προς Auckland έχουν τη δυνατότητα να μετεπιβιβάζονται στις εσωτερικές πτήσεις της Air New Zealand προς Rotorua.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Air New Zealand έχουν τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών χάρη στο εκτενές δίκτυο πτήσεων της Singapore Airlines μεταξύ Σιγκαπούρης και Ντουμπάι, Φρανκφούρτης και Ρώμης.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι η Singapore Airlines και η Air New Zealand διέθεταν ήδη ένα εκτεταμένο κοινό δίκτυο, το οποίο καλύπτει 8 εσωτερικούς προορισμούς στη Νέα Ζηλανδία, πέραν των δρομολογίων προς Auckland και Christchurch, καθώς και διεθνείς προορισμούς όπως η Μπανκόγκ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και η Ζυρίχη.

Χάρη στη διεύρυνση της συμφωνίας, οι πελάτες και των δύο εταιριών μπορούν να προσβλέπουν σε περισσότερες νέες και απρόσκοπτες ταξιδιωτικές επιλογές, σε αμοιβαία προγράμματα frequent flyer, καθώς και πρόσβαση σε κοινές υπηρεσίες εδάφους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top