Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚοινοί κωδικοί πτήσεων για Singapore Airlines και Air New Zealand

Κοινοί κωδικοί πτήσεων για Singapore Airlines και Air New Zealand

Οι επιβάτες της Singapore Airlines και της Air New Zealand μπορούν να πραγματοποιούν από τις 27 Μαρτίου απρόσκοπτα ταξίδια προς περισσότερους προορισμούς, χάρη στο ολοκληρωμένο κοινό δίκτυό τους, που είναι […]

Οι επιβάτες της Singapore Airlines και της Air New Zealand μπορούν να πραγματοποιούν από τις 27 Μαρτίου<...> απρόσκοπτα ταξίδια προς περισσότερους προορισμούς, χάρη στο ολοκληρωμένο κοινό δίκτυό τους, που είναι αποτέλεσμα διεύρυνσης της συμφωνίας συνεκμετάλλευσης κωδικών (code share) μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιριών.

Η νέα συμφωνία παρέχει στη Singapore Airlines τη δυνατότητα να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή για προορισμούς προς Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, βασιζόμενη στις υπηρεσίες της Air New Zealand από Σίδνευ προς Auckland. Χάρη σε αυτήν την συμφωνία, οι επιβάτες των καθημερινών πτήσεων της SIA προς Auckland έχουν τη δυνατότητα να μετεπιβιβάζονται στις εσωτερικές πτήσεις της Air New Zealand προς Rotorua.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Air New Zealand έχουν τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών χάρη στο εκτενές δίκτυο πτήσεων της Singapore Airlines μεταξύ Σιγκαπούρης και Ντουμπάι, Φρανκφούρτης και Ρώμης.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι η Singapore Airlines και η Air New Zealand διέθεταν ήδη ένα εκτεταμένο κοινό δίκτυο, το οποίο καλύπτει 8 εσωτερικούς προορισμούς στη Νέα Ζηλανδία, πέραν των δρομολογίων προς Auckland και Christchurch, καθώς και διεθνείς προορισμούς όπως η Μπανκόγκ, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και η Ζυρίχη.

Χάρη στη διεύρυνση της συμφωνίας, οι πελάτες και των δύο εταιριών μπορούν να προσβλέπουν σε περισσότερες νέες και απρόσκοπτες ταξιδιωτικές επιλογές, σε αμοιβαία προγράμματα frequent flyer, καθώς και πρόσβαση σε κοινές υπηρεσίες εδάφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024