Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γοργή και σταθερά ανοδική η ανάπτυξη της EFAPCO

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Απρίλιος 2005, 00:00

Η ανάπτυξη της EFAPCO (European Federation of Professional Congress Organisers) παρουσιάζεται γοργή και σταθερά ανοδική,<...>

ενώ οι σύνδεσμοι που αποτελούν την ιδρυτική ομάδα της είναι από την Ελλάδα (HAPCO), την Ισπανία (OPC ESPANA), το Βέλγιο (BAPCO), την Πορτογαλία (APOPC), την Πολωνία (PCO Poland), την Μεγάλη Βρετανία (ABPCO) και την Ιταλία (PCO ITALIA). Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα προσεχή πλήρη μέλη θα είναι και η Κύπρος.

Αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία αριθμεί 31 Associate Members και 14 Supporting. Από τα πιο πρόσφατα συνδεδεμένα μέλη της είναι από την Ελλάδα η Trieana Tours & Congresses, από την Κύπρο ο όμιλος Louis και από την Πολωνία Congresses & Conferences και την Τσεχία Agentura Carolina Ltd αντίστοιχα. Τα υποστηρικτικά μέλη είναι 14 και ενδεικτικά αναφέρουμε τα Vienna Medical Academy, PCO Mexico, Fitur Exhibition, καθώς και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού, τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα του τουρισμού.

Η EFAPCO βρισκόταν φέτος παρούσα με περίπτερο στις εκθέσεις EIBTM, CONFEX και θα είναι και στις IMEX, EMIF και EXPOEVENTOS, που θα γίνουν τον Απρίλιο, Μάιο και Σεπτέμβριο αντίστοιχα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της IMEX ο Πρόεδρος της EFAPCO, κ. Καπλανίδης, και ο 1ος Αντιπρόεδρος, κ. Julio Abreu, θα λάβουν μέρος στο IMEX Politicians Forum, όπου θα παρουσιάσουν την Ομοσπονδία σε Ευρωπαίους πολιτικούς και άλλους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας που θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι.

Έχοντας σαν βασικό της στόχο την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού στην Ευρώπη και την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των μελών της, την αναγνώριση και πιστοποίηση του επαγγέλματος των PCO στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η αντιπροσωπεία της EFAPCO πρόκειται να συναντηθεί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως με τον κ. Pedro Ortun και τον κ. Verheugen.

Τέλος, ορίστηκε ότι για αυτή τη χρονιά η Γενική Συνέλευση της EFAPCO θα γίνει στην Μαδρίτη της Ισπανίας, 2 ημέρες πριν από την έκθεση EIBTM, έτσι ώστε τα μέλη της να διευκολυνθούν για να μπορέσουν να παρευρεθούν και στις 2 πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top