Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΓοργή και σταθερά ανοδική η ανάπτυξη της EFAPCO

Γοργή και σταθερά ανοδική η ανάπτυξη της EFAPCO

Η ανάπτυξη της EFAPCO (European Federation of Professional Congress Organisers) παρουσιάζεται γοργή και σταθερά ανοδική, ενώ οι σύνδεσμοι που αποτελούν την ιδρυτική ομάδα της είναι από την Ελλάδα (HAPCO), την […]

Η ανάπτυξη της EFAPCO (European Federation of Professional Congress Organisers) παρουσιάζεται γοργή και σταθερά ανοδική,<...> ενώ οι σύνδεσμοι που αποτελούν την ιδρυτική ομάδα της είναι από την Ελλάδα (HAPCO), την Ισπανία (OPC ESPANA), το Βέλγιο (BAPCO), την Πορτογαλία (APOPC), την Πολωνία (PCO Poland), την Μεγάλη Βρετανία (ABPCO) και την Ιταλία (PCO ITALIA). Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα προσεχή πλήρη μέλη θα είναι και η Κύπρος.

Αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία αριθμεί 31 Associate Members και 14 Supporting. Από τα πιο πρόσφατα συνδεδεμένα μέλη της είναι από την Ελλάδα η Trieana Tours & Congresses, από την Κύπρο ο όμιλος Louis και από την Πολωνία Congresses & Conferences και την Τσεχία Agentura Carolina Ltd αντίστοιχα. Τα υποστηρικτικά μέλη είναι 14 και ενδεικτικά αναφέρουμε τα Vienna Medical Academy, PCO Mexico, Fitur Exhibition, καθώς και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού, τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα του τουρισμού.

Η EFAPCO βρισκόταν φέτος παρούσα με περίπτερο στις εκθέσεις EIBTM, CONFEX και θα είναι και στις IMEX, EMIF και EXPOEVENTOS, που θα γίνουν τον Απρίλιο, Μάιο και Σεπτέμβριο αντίστοιχα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της IMEX ο Πρόεδρος της EFAPCO, κ. Καπλανίδης, και ο 1ος Αντιπρόεδρος, κ. Julio Abreu, θα λάβουν μέρος στο IMEX Politicians Forum, όπου θα παρουσιάσουν την Ομοσπονδία σε Ευρωπαίους πολιτικούς και άλλους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας που θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι.

Έχοντας σαν βασικό της στόχο την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού στην Ευρώπη και την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των μελών της, την αναγνώριση και πιστοποίηση του επαγγέλματος των PCO στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η αντιπροσωπεία της EFAPCO πρόκειται να συναντηθεί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως με τον κ. Pedro Ortun και τον κ. Verheugen.

Τέλος, ορίστηκε ότι για αυτή τη χρονιά η Γενική Συνέλευση της EFAPCO θα γίνει στην Μαδρίτη της Ισπανίας, 2 ημέρες πριν από την έκθεση EIBTM, έτσι ώστε τα μέλη της να διευκολυνθούν για να μπορέσουν να παρευρεθούν και στις 2 πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024