Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα με θέμα την τουριστική ανάπτυξη του Πηλίου

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Απρίλιος 2005, 00:00

Η Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Μουρεσίου οργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου 2005, μια μεγάλη εκδήλωση με θέμα<...>

την τουριστική ανάπτυξη του Πηλίου και ειδικότερα της περιοχής. Το κεντρικό μήνυμα `Αποκάλυψη Τώρα` της εκδήλωσης έχει διπλή σημασία. Πρώτον, οι περιοχές, που καλύπτονται διοικητικά από το Δήμο Μουρεσίου (Ανήλιο, Aγιος Δημήτριος, Κισσός, Μούρεσι, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι) πρέπει να `αποκαλύψουν` όλες τις αξίες τους ως τουριστικοί προορισμοί. Κι ακόμα, η Ε.Τ.Α.Μ. Μουρεσίου πρόκειται να `αποκαλύψει` το πενταετές πρόγραμμα δράσης της.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής, εκπρόσωποι των φορέων, πολιτικά πρόσωπα και όλοι οι συντελεστές της τουριστικής ανάπτυξης. Τον απολογισμό δράσης θα ακολουθήσει η ανάλυση της στρατηγικής επικοινωνίας και η παρουσίαση της διαφημιστικής εκστρατείας.
Κεντρικό στοιχείο της ημερίδας είναι και η τιμητική βράβευση των χορηγών επικοινωνίας της Ε.Τ.Α.Μ., ενώ οι εισηγήσεις της ημερίδας θα αφορούν σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, εκπαίδευσης και παροχής τουριστικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και στον τρόπο διαφημίσεων των τουριστικών προορισμών. Ομιλητές έχουν κληθεί από τον ΕΟΤ Μαγνησίας, καθώς επίσης από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και περιφέρεια Μαγνησίας.

Ακόμα, η ημερίδα πρόκειται να είναι η επίσημη έναρξη του νέου κύκλου επικοινωνίας, που σχεδιάζει Ε.Τ.Α.Μ. Μουρεσίου, καθώς επίσης και η απαρχή μιας συνολικής προσπάθειας για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση των τουριστικών υποδομών της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top