Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕντυπωσιακή η παρουσία της Louis Hotels στο 10ο Τουριστικό Πανόραμα

Εντυπωσιακή η παρουσία της Louis Hotels στο 10ο Τουριστικό Πανόραμα

Δυναμική ήταν η φετινή παρουσία της Louis Hotels στο 10ο Τουριστικό Πανόραμα, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στον ΟΛΠ Πειραιά, καθώς η έκθεση, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του […]

Δυναμική ήταν η φετινή παρουσία της Louis Hotels στο 10ο Τουριστικό Πανόραμα, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία<...> στον ΟΛΠ Πειραιά, καθώς η έκθεση, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, συγκέντρωσε πλήθος εκθετών, φορέων της πολιτικής ηγεσίας και επισκεπτών.

Στη φετινή διοργάνωση, το περίπτερο της Louis Hotels, γιόρτασε τα 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και δραστηριότητας του Ομίλου Louis, στον κλάδο του Τουρισμού με δελεαστικές προσφορές. Οι επισκέπτες, μεταξύ άλλων και επίσημοι φορείς, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως για το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών, που παρέχει η Louis Hotels, σε 27 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση του ανανεωμένου καταλόγου της Louis Hotels με τις προσφορές και τα πακέτα διακοπών της φετινής τουριστικής περιόδου. Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών προσέλκυσαν οι ειδικές προσφορές της εταιρίας για το νεοαποκτηθέν και πρόσφατα ανανεωμένο ξενοδοχείο Α` Κατηγορίας, `Louis Colossos Beach` το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Καλλιθέας στη Ρόδο, όπως και τα ειδικά πακέτα για Κύπρο, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Επιπλέον, η Louis Hotels, με αφορμή τον εορτασμό των 70 Χρόνων του Ομίλου Louis, προσφέρει 70 7ήμερες διαμονές στα ξενοδοχεία της, ενώ στους επτά πρώτους τυχερούς 7ήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά, με τη Louis Hellenic Cruises. Στην μεγάλη κλήρωση, συμμετέχουν όσοι κάνουν κράτηση στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, κατά τη διάρκεια του 2005.

Η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Louis Hotels ήταν και φέτος εντυπωσιακή, αλλά και ενδεικτική της ποιότητας και της πρωτοτυπίας των υπηρεσιών που εξασφαλίζουν τα Louis Hotels στους φιλοξενούμενούς τους, αναβαθμίζοντας με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, τον ελληνικό τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024