Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξενοδοχείο με... ρόδες και στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Δεν αποτελεί λογοπαίγνιο αλλά πραγματικότητα. Πρόκειται στην κυριολεξία για αυτοκινούμενο ξενοδοχείο με ρόδες<...>

. Όσο και αν φαίνεται κάτι πρωτότυπο και καινούργιο, εν τούτοις δεν είναι καθόλου καινούργιο. Ήδη έχει ιστορία 55 χρόνων. Το 1945 ο Γερμανός Georg Holtl αναγνωρίζοντας ότι στους Γερμανούς άρεσε το κάμπινγκ άρχισε να οργανώνει ταξίδια με πούλμαν και σκηνές. Στη συνέχεια με την εμφάνιση των τροχόσπιτων συνέλαβε σταδιακά την ιδέα να δημιουργήσει ένα τροχόσπιτο για πολλά άτομα. Έτσι ξεκίνησε με ένα ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο από πούλμαν.

Σήμερα, η εταιρία του η Rotel Tours διαθέτει περισσότερα από 90 αυτοκινούμενα πλέον ξενοδοχεία που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση

C-B-R<.>

2000 παρουσιάστηκαν τα προγράμματα του Rotel Tours για το 2000 που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα και συγκεκριμένα Ιταλία-Κέρκυρα, Βαλκάνια-Θεσσαλονίκη, Κεντρική Ελλάδα-Κεφαλονιά-Πελοπόννησο-Κρήτη, Κρήτη, Θεσσαλονίκη-Θράκη-Τουρκία-Συρία-Ιορδανία. Όλα τα προγράμματα είναι 15 ημερών με αναχωρήσεις τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το πρόγραμμα από 1.440 μάρκα μέχρι 2.080 μάρκα το άτομο.

Επίσης υπάρχει και ένα 15θήμερο πρόγραμμα για τον γύρο της Κύπρου που πραγματοποιείται σχεδόν κάθε μήνα από τον Απρίλιο του 2000 μέχρι τον Μάιο του 2001 με κόστος 2.290 μάρκα ανά άτομο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top