Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προγράμματα για τουρίστες με ειδικές ανάγκες από τη Γερμανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Μία αγορά με πολύ ενδιαφέρον και καλές προοπτικές για την Ελλάδα μπορεί να είναι οι τουρίστες με ειδικές ανάγκες που<...>

ταξιδεύουν σε χώρες και προορισμούς που πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Στην έκθεση

C-B-R<.>

2000 η εταιρία Mare Nostrum παρουσίασε προγράμματα για Γερμανούς τουρίστες με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Τα προγράμματα για την Ελλάδα περιλαμβάνουν τη Χαλκιδική και την Αθήνα με τις ανάλογες εκδρομές. Συγκεκριμένα, προτείνονται δύο οκταήμερα προγράμματα, για Χαλκιδική με βάση το ξενοδοχείο Porto Sani Village, από τις 29 Απριλίου έως 06 Μαΐου 2000, και για Αθήνα με βάση το ξενοδοχείο Kalamaki Beach, από 24 έως 31 Μαΐου 2000. Το κόστος ανά άτομο για κάθε πακέτο ανέρχεται στα 2.800 γερμανικά μάρκα. Το τρίτο πρόγραμμα είναι 15θήμερο και αφορά και αυτό στη Χαλκιδική από 01 έως 15 Ιουλίου με κόστος που φτάνει μέχρι τα 5.895 μάρκα το άτομο ανάλογα με το δωμάτιο.
Το πρόγραμμα της

Κύπρο<.>

υ είναι 15 ημερών και πραγματοποιείται από 10 έως 24 Μαΐου 2000 με βάση το πέντε αστέρων ξενοδοχείο St. Raphael Resort στη Λευκωσία. Το κόστος ανέρχεται στα 5.540 μάρκα ανά άτομο.
Οι πτήσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρία Cronus Airlines και στην Κύπρο με την Cyprus Airlines με όλες τις αναχωρήσεις να γίνονται από την Φρανκφούρτη.
Ο υπεύθυνος οργάνωσης των προγραμμάτων κ. Michael Geiss, σχολιάζοντας τις προοπτικές αυτής της μορφής τουρισμού, ανέφερε στο TDN ότι στην Γερμανία υπολογίζεται πως υπάρχουν 2,5 εκατ. άνθρωποι με ειδικές ανάγκες πολλοί από τους οποίους είναι σε θέση να ταξιδεύουν κατά κανόνα σε μονάδες υψηλής κατηγορίας και με υψηλές τιμές λόγω των υπηρεσιών και των συνοδών που απαιτούνται. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί τουλάχιστον καλύπτουν πλήρως τα έξοδα τους συνήθως και δεν χρησιμοποιούν το ταμείο υγείας τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top