Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠρογράμματα για τουρίστες με ειδικές ανάγκες από τη Γερμανία

Προγράμματα για τουρίστες με ειδικές ανάγκες από τη Γερμανία

Μία αγορά με πολύ ενδιαφέρον και καλές προοπτικές για την Ελλάδα μπορεί να είναι οι τουρίστες με ειδικές ανάγκες που ταξιδεύουν σε χώρες και προορισμούς που πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. […]

Μία αγορά με πολύ ενδιαφέρον και καλές προοπτικές για την Ελλάδα μπορεί να είναι οι τουρίστες με ειδικές ανάγκες που<...> ταξιδεύουν σε χώρες και προορισμούς που πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Στην έκθεση C-B-R<.> 2000 η εταιρία Mare Nostrum παρουσίασε προγράμματα για Γερμανούς τουρίστες με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Τα προγράμματα για την Ελλάδα περιλαμβάνουν τη Χαλκιδική και την Αθήνα με τις ανάλογες εκδρομές. Συγκεκριμένα, προτείνονται δύο οκταήμερα προγράμματα, για Χαλκιδική με βάση το ξενοδοχείο Porto Sani Village, από τις 29 Απριλίου έως 06 Μαΐου 2000, και για Αθήνα με βάση το ξενοδοχείο Kalamaki Beach, από 24 έως 31 Μαΐου 2000. Το κόστος ανά άτομο για κάθε πακέτο ανέρχεται στα 2.800 γερμανικά μάρκα. Το τρίτο πρόγραμμα είναι 15θήμερο και αφορά και αυτό στη Χαλκιδική από 01 έως 15 Ιουλίου με κόστος που φτάνει μέχρι τα 5.895 μάρκα το άτομο ανάλογα με το δωμάτιο.
Το πρόγραμμα της Κύπρο<.>υ είναι 15 ημερών και πραγματοποιείται από 10 έως 24 Μαΐου 2000 με βάση το πέντε αστέρων ξενοδοχείο St. Raphael Resort στη Λευκωσία. Το κόστος ανέρχεται στα 5.540 μάρκα ανά άτομο.
Οι πτήσεις στην Ελλάδα πραγματοποιούνται με την αεροπορική εταιρία Cronus Airlines και στην Κύπρο με την Cyprus Airlines με όλες τις αναχωρήσεις να γίνονται από την Φρανκφούρτη.
Ο υπεύθυνος οργάνωσης των προγραμμάτων κ. Michael Geiss, σχολιάζοντας τις προοπτικές αυτής της μορφής τουρισμού, ανέφερε στο TDN ότι στην Γερμανία υπολογίζεται πως υπάρχουν 2,5 εκατ. άνθρωποι με ειδικές ανάγκες πολλοί από τους οποίους είναι σε θέση να ταξιδεύουν κατά κανόνα σε μονάδες υψηλής κατηγορίας και με υψηλές τιμές λόγω των υπηρεσιών και των συνοδών που απαιτούνται. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί τουλάχιστον καλύπτουν πλήρως τα έξοδα τους συνήθως και δεν χρησιμοποιούν το ταμείο υγείας τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024