Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕνισχυμένα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατά την περίοδο του Πάσχα και του καλοκαιριού

Ενισχυμένα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατά την περίοδο του Πάσχα και του καλοκαιριού

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Α. Παυλίδης προήδρευσε χτες συσκέψεως, στην οποία έλαβαν μέρος ο Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας Εμμανουήλ, ο […]

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Α. Παυλίδης προήδρευσε χτες συσκέψεως, στην οποία<...> έλαβαν μέρος ο Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γ. Κυριαζής και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κ. Λουκαδάκης Ιωάννης, με κύριο θέμα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τόσο κατά την περίοδο του Πάσχα όσο και κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παυλίδης, τους πληροφόρησε ότι τα ήδη ανακοινωθέντα δρομολόγια ενισχύονται ως εξής:
Από 15/6 – 11/9 τα Ε/Γ – Ο/Γ `Πήγασος`, `Εξπρές Σαντορίνη`, θα εκτελούν 8 δρομολόγια την εβδομάδα και τα Ε/Γ – Ο/Γ `Μαρίνα`, `Δημητρούλα` 5 δρομολόγια την εβδομάδα από Πειραιά. Παράλληλα το Ε/Γ ταχύπλοο `Σούπερ Τζέτ` από 5/5-13/6 θα εκτελεί δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και από 16/6-7/9 καθημερινώς με αναχώρηση από Ραφήνα.

Ακόμα, ο κ. Παυλίδης ανακοίνωσε ότι “στην προκήρυξη για σύναψη συμβάσεως ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας τριετούς διάρκειας, η οποία θα δημοσιοποιηθεί τέλος του μηνός, περιλαμβάνεται η γραμμή Θεσσαλονίκη – Σάμος – Δωδεκάνησα η οποία επιδιώκεται να έχει μόνιμο χαρακτήρα”. Ενώ, πρόσθεσε ότι “για την θερινή περίοδο (αρχές Ιουνίου – αρχές Σεπτεμβρίου) εξελίσσονται συζητήσεις για τη δρομολόγηση πλοίου, που θα εκτελεί δρομολόγιο στην παραπάνω γραμμή μία φορά την εβδομάδα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αμέσως μετά το Πάσχα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024