Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ενισχυμένα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια κατά την περίοδο του Πάσχα και του καλοκαιριού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Απρίλιος 2005, 00:00

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλης Α. Παυλίδης προήδρευσε χτες συσκέψεως, στην οποία<...>

έλαβαν μέρος ο Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός, ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γ. Κυριαζής και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κ. Λουκαδάκης Ιωάννης, με κύριο θέμα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τόσο κατά την περίοδο του Πάσχα όσο και κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παυλίδης, τους πληροφόρησε ότι τα ήδη ανακοινωθέντα δρομολόγια ενισχύονται ως εξής: 
Από 15/6 - 11/9 τα Ε/Γ - Ο/Γ `Πήγασος`, `Εξπρές Σαντορίνη`, θα εκτελούν 8 δρομολόγια την εβδομάδα και τα Ε/Γ - Ο/Γ `Μαρίνα`, `Δημητρούλα` 5 δρομολόγια την εβδομάδα από Πειραιά. Παράλληλα το Ε/Γ ταχύπλοο `Σούπερ Τζέτ` από 5/5-13/6 θα εκτελεί δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και από 16/6-7/9 καθημερινώς με αναχώρηση από Ραφήνα.

Ακόμα, ο κ. Παυλίδης ανακοίνωσε ότι “στην προκήρυξη για σύναψη συμβάσεως ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας τριετούς διάρκειας, η οποία θα δημοσιοποιηθεί τέλος του μηνός, περιλαμβάνεται η γραμμή Θεσσαλονίκη - Σάμος - Δωδεκάνησα η οποία επιδιώκεται να έχει μόνιμο χαρακτήρα”. Ενώ, πρόσθεσε ότι “για την θερινή περίοδο (αρχές Ιουνίου - αρχές Σεπτεμβρίου) εξελίσσονται συζητήσεις για τη δρομολόγηση πλοίου, που θα εκτελεί δρομολόγιο στην παραπάνω γραμμή μία φορά την εβδομάδα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αμέσως μετά το Πάσχα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top