Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην Αυστραλία ο Ρ. Λιντς για την Ολυμπιακή

Στην Αυστραλία ο Ρ. Λιντς για την Ολυμπιακή

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Στη Μελβούρνη βρίσκεται ο διευθυντής της Ολυμπιακής Ροντ Λιντς για επαφές με την ομογένεια, την πολιτειακή κυβέρνηση και ταξιδιωτικούς πράκτορες σχετικά με το μέλλον της γραμμής της Μελβούρνης. Ο […]

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Στη Μελβούρνη<.> βρίσκεται ο διευθυντής της Ολυμπιακή<.>ς Ροντ Λιντς για επαφές με την ομογένεια, την πολιτειακή κυβέρνηση και ταξιδιωτικούς πράκτορες σχετικά με το μέλλον της γραμμής της Μελβούρνης<...>.
Ο κ. Λιντς επισκέφθηκε πρώτα το Σίδνεϊ, όπου σε συνέντευξη που έδωσε τόνισε πως η διοίκηση της Ολυμπιακής δεν έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά για τη γραμμή της Μελβούρνης.
Τόνισε όμως πως η απόφαση θα ληφθεί πριν από τις 26 Μαρτίου και ύστερα από τις επαφές που θα έχει στην Αυστραλία. Αύριο, Τρίτη, ο κ. Λιντς θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βικτώριας κ. Στηβ Μπρακς, τον πολιτειακό υπουργό Τουρισμού κ. Γιάννη Πανταζόπουλο, καθώς και εκπροσώπους του Γραφείου Τουρισμού Βικτώριας και του Αεροδρομίου Μελβούρνης.
Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση της Βικτώριας έχει προσφέρει μια σειρά από κίνητρα στην Ολυμπιακή για να μην καταργήσει τις πτήσεις προς Μελβούρνη.
Την Τρίτη το βράδυ ο κ. Λιντς θα έχει συνάντηση με ταξιδιωτικούς πράκτορες και θα δώσει συνέντευξη τύπου.
Εκπρόσωποι παροικιακών οργανισμών και ταξιδιωτικοί πράκτορες, όπως ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Γιώργος Φουντάς, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για τη γραμμή της Μελβούρνης. Ο κ. Φουντάς, επιστρέφοντας την Τετάρτη από την Ελλάδα, όπου είχε μεταβεί με άλλους παροικιακούς παράγοντες για επαφές για την Ολυμπιακή, δεν δήλωσε αισιόδοξος ότι η κινητοποίηση της ομογένειας θα υποχρεώσει την Ολυμπιακή να αναθεωρήσει την απόφαση της. ”Επιθυμούμε η Ολυμπιακή να πετά και στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ”, είπε.
Στο μεταξύ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πάνω από 80 παροικιακοί οργανισμοί απέστειλαν υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κώστα Σημίτη με το οποίο του ζητούν να μην καταργηθεί η γραμμή της Ολυμπιακή προς Μελβούρνη.
"Η γέφυρα που άνοιξε η Ολυμπιακή θα πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί μεταξύ της γενέτειρας και της μεγάλης Ελληνοαυστραλιανής κοινότητας της Μελβούρνης, πρώτης, δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς," τονίζεται στο υπόμνημα.
Παράλληλα, πληροφορίες μας, αναφέρουν πως και οι προσπάθειες της αεροπορικής εταιρίας Cronus να αντικαταστήσει τις πτήσεις της Ολυμπιακής στη Μελβούρνη δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως δεν έχει δοθεί κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την πλευρά της παροικίας της Μελβούρνης στην πρόταση της Cronus.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024