Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης του Πηλίου από την ΕΤΑΜ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Απρίλιος 2005, 00:00

Με μεγάλη επιτυχία έγινε πρόσφατα η ημερίδα της Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Μουρεσίου, στα πλαίσια της οποίας έγινε η παρουσίαση<...>

του προγράμματος δράσης της για τα επόμενα χρόνια, αλλά και η δρομολόγηση συνεργασιών, ώστε να υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδιά της.

Ο Δήμαρχος Μουρεσίου, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στη σημασία της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των εταιριών του Δήμου, ενώ ανακοίνωσε παράλληλα και την ίδρυση Σχολής Κατάρτισης Επιμόρφωσης Αιρετών, την Δημοπρασία του δρόμου Κισσός - Χάνια και την ολοκλήρωση της μελέτης του λιμανιού του Αγίου Ιωάννη. Ακόμη, συνεχάρη την Ε.Τ.Α.Μ. για το έργο της και δήλωσε ότι “ο Δήμος Μουρεσίου θα βάζει πάντα ψηλά τον πήχη στους στόχους του”.

Ο Διευθυντής του ΕΟΤ Μαγνησίας, κ. Ελευθερίου Σταύρος, αναφέρθηκε στην ανάγκη της εκπαίδευσης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΜ, κ. Στιβαχτής Κωνσταντίνος, αναφέρθηκε στο θεσμό της χορηγίας, ο κ. Ντελής Δημήτριος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Τ.Α.Μ. έκανε τον απολογισμό της δράσης της ΕΤΑΜ, ο Εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Κατσιλούλης, αναφέρθηκε στην επιχειρηματικότητα και ο Διευθυντής ΑΝΕΜ, κ. Μιχαλάκης Δημήτριος, αναφέρθηκε στη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν η κ. Αντωνοπούλου Έλενα, Αντινομάρχης Τουρισμού του Νομού Μαγνησίας, η κ. Ρίτσα Βούλγαρη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και ο Πατέρας Σεβαστιανός.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του πλάνου στρατηγικής και επικοινωνίας της ΕΤΑΜ από την διαφημιστική εταιρία Spirito Libero, το οποίο κι απέδειξε ότι υπάρχει άριστος σχεδιασμός, καλή συνεργασία και μεγάλη πίστη στις δυνατότητες για τουριστική ανάπτυξη.

Προτάσεις που κίνησαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης φεστιβάλ ρεμπέτικου τραγουδιού, το πρόγραμμα `Νόστος`, που θα προσκαλέσει οργανωμένα τους ομογενείς να επισκεφθούν την πατρίδα, καθώς επίσης και μια σειρά ενεργειών επικοινωνίας, που στηρίζουν μια μακρόπνοη στρατηγική ανάπτυξης.

Η ημερίδα έκλεισε με εποικοδομητική συζήτηση μετά από τις ομιλίες, όπου φάνηκε η ανάγκη για συνεργασία. Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Λεβέντη Κωνσταντίνου, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη καταγραφής του Δυναμικού του Δήμου Μουρεσίου, την υποχρέωση να συμβάλουν οικονομικά όλοι οι επιχειρηματίες, αφού τελικά όλοι κερδίζουν από τον τουρισμό. Είπε χαρακτηριστικά “οι επιχειρηματίες να ενώσουμε τα χέρια μας μια και ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο είναι πολύ μεγάλος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top