Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Anek Lines στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Η Anek Lines στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, που διοργανώνονται στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους συμμετέχει και φέτος η ακτοπλοϊκή εταιρία Anek Lines, με στόχο να ενημερώσει τους Γερμανούς επισκέπτες για τα δρομολόγιά της από Βενετία […]

Στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, που διοργανώνονται στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους συμμετέχει και φέτος<...> η ακτοπλοϊκή εταιρία Anek Lines, με στόχο να ενημερώσει τους Γερμανούς επισκέπτες για τα δρομολόγιά της από Βενετία και Αγκώνα σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Πάτρα.

Ως αποκλειστικός Χορηγός του ελληνικού `Hotel Reception Desk`, που λειτουργεί στους εκθεσιακούς χώρους των σταθμών Φρανκφούρτης, Μονάχου, Στουτγάρδης, Βερολίνου, Λειψίας και Ανοβέρου, η Anek Lines παραχωρεί σε κάθε έναν σταθμό 2 δωρεάν εισιτήρια για 2 άτομα και ένα αυτοκίνητο από Ιταλία – Ελλάδα με επιστροφή. Μάλιστα, στην τυχερή κλήρωση, που έλαβε μέρος για τον σταθμό του Μονάχου, στις 13 Απριλίου, παρευρέθηκε εκπρόσωπος της Anek Lines στην Γερμανία, ο κ. Λεονάρδος Λαδάς.

Στόχος της ακτοπλοϊκής εταιρίας με την συμμετοχή της στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της στην γερμανική αγορά και η άμεση επικοινωνία της με το γερμανικό επιβατικό κοινό για τις υψηλές ακτοπλοϊκές υπηρεσίες, που παρέχει στα δρομολόγια Ιταλία – Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους αποτελούν ιδιωτική πρωτοβουλία της `Choose Media SA` και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024