Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈκτακτη γενική συνέλευση προγραμμάτισε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Έκτακτη γενική συνέλευση προγραμμάτισε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Έκτακτη γενική συνέλευση προγραμμάτισε για το προσεχές Σάββατο, 23 Απριλίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, προκειμένου να επιληφθεί τρεχόντων σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον ροδιακό τουρισμό. Πιο συγκεκριμένα στην ημερήσια διάταξη […]

Έκτακτη γενική συνέλευση προγραμμάτισε για το προσεχές Σάββατο, 23 Απριλίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, προκειμένου να επιληφθεί<...> τρεχόντων σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον ροδιακό τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα στην ημερήσια διάταξη της συνελεύσεως, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Δημοκρατική`, έχουν περιληφθεί τα ακόλουθα θέματα:


  1. Προβλήματα Ξενοδοχίας, που αντιμετωπίσθηκαν το έτος 2004.

  2. Πολιτική τιμών Ξενοδοχείων.

  3. Εργασιακές σχέσεις.

  4. Παράταση προθεσμίας χορήγησης ειδικού σήματος λειτουργίας ξενοδοχείων.

  5. Ενημέρωση επί διαφόρων θεμάτων που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.
  6. Προβλήματα και προοπτικές του τουρισμού της Ρόδου και προτάσεις για την νέα τουριστική περίοδο. Ενέργειες προβολής ΠPOTOYP.

  7. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη το θέμα πολιτικής τιμών των ξενοδοχείων, αφενός λόγω των συνεχιζόμενων πιέσεων των tour operators για `πάγωμα` των τιμών και αφετέρου, λόγω του διαρκώς εντεινόμενου διεθνούς ανταγωνισμού, που τείνει να περιθωριοποιήσει τον ελληνικό τουρισμό, θέτοντάς τον `εκτός αγοράς`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024