Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση με Καραμανλή ζητούν φορείς της Αχαΐας

Συνάντηση με Καραμανλή ζητούν φορείς της Αχαΐας

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή ζητούν οι τοπικοί φορείς της Αχαΐας και συγκεκριμένα ο νομάρχης Αχαΐας, κ. Δ. Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γρ. Αλεξόπουλος […]

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή ζητούν οι τοπικοί φορείς της Αχαΐας και συγκεκριμένα<...> ο νομάρχης Αχαΐας, κ. Δ. Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γρ. Αλεξόπουλος και ο δήμαρχος Πατρών κ. Α. Καράβολας σχετικά με το θέμα κατασκευής του αυτοκινητόδρομου (πίστας Formula1) στην περιοχή τους.

Μάλιστα, οι προαναφερθέντες πρόσφατα έστειλαν και επιστολή για το λόγο αυτό στον Πρωθυπουργό, στην οποία τονιζόταν η αξία του έργου για την ανάπτυξη της περιοχής και παρουσιάζονταν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αχαΐας για την κατασκευή μιας πίστας αγώνων, διεθνών προδιαγραφών (F1). Επίσης, οι φορείς ζητούσαν από τον Πρωθυπουργό την υποστήριξη της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά και στα υποστηρικτικά έργα του αυτοκινητοδρομίου στις Ρέντες Χαλανδρίτσας.

Οι φορείς της Αχαΐας απαιτούν την υποστήριξη της κυβέρνησης για μια μεγάλη ιδιωτική επένδυση και όχι την αποθάρρυνση των ιδιωτών επενδυτών από συγκεκριμένες αποφάσεις και κινήσεις κυβερνητικών σας στελεχών. Ζητούμε, τουλάχιστον, την ίση και δίκαιη μεταχείριση ενός ώριμου έργου στον ίδιο βαθμό με τον οποίο η Κυβέρνησή σας στηρίζει την προσπάθεια του Ορχομενού Βοιωτίας, περιοχή που ανήκει σε μια Περιφέρεια (Στερεά Ελλάδα) η οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Ε., εμφανίζει διπλάσιο κατά κεφαλήν ΑΕΠ (108,6%) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας” υπογραμμίζουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024