Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτο Βουκουρέστι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Στο Βουκουρέστι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού `Τ.Ν.Τ. 2005`, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 ως τις 10 Απριλίου στο Βουκουρέστι συμμετείχε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και μάλιστα για δεύτερη συνεχή […]

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού `Τ.Ν.Τ. 2005`, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 ως τις 10 Απριλίου στο Βουκουρέστι συμμετείχε και η Περιφέρεια<...> Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η περιφέρεια Α. Μακεδονίας – Θράκης παρουσίασε το τουριστικό της προφίλ σε ανεξάρτητο, αυτόνομο περίπτερο στο κεντρικό hall του εκθεσιακού χώρου της Romexpo. Η ροή των επισκεπτών ήταν εντυπωσιακά ανοδική, ενώ οι εκπρόσωποι και των πέντε Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας) και της περιφέρειας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προβολής και προώθησης, παρέχοντας έντυπα τουριστικής προβολής σε συμβατική και ηλεκτρονική μορφή και προβαίνοντας σε διμερείς συναντήσεις με τουριστικούς φορείς και δημοσιογράφους.

Ακόμη, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Α. Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρέσβη της Ελλάδας στη Ρουμανία, κ. Α. Δενδούλη, τον Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας, κ. Χ. Κουναλάκη και τον αναπληρωτή Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας, κ. Δ. Πετρόπουλο.

Στον Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρουμανία κ. Δενδούλη δόθηκαν αφίσες τουριστικής προβολής της περιοχής, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου στεγάζεται η πρεσβεία της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα έντυπα και cd-rom όλων των νομών θα αξιοποιηθούν, ώστε να πραγματοποιήσει ο τηλεοπτικός σταθμός MTV Ρουμανίας ημίωρο αφιέρωμα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε ζώνες μεγάλης τηλεθέασης.

Επίσης, στο πλαίσιο της ανταποδοτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, θα υπάρξει και συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών κατά τη διάρκεια της 14ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης `Θράκη 2005`, που θα διεξαχθεί από τις 19 – 22 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Α.Μ.- Θ. στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024