Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
20.000 ηλεκτρονικά ραντεβού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η IMEX

Wim Bleyenbergh - 22 Απρίλιος 2005, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - Φρανκφούρτη: Χθες ολοκληρώθηκε η 3η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης για τα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων IMEX που έλαβε χώρα στην Φρανκφούρτη, με συνολικά 15% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια από πέρσι, αφού έφτασε τα 15.000 τ.μ. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 3.000 εκθέτες από...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - Φρανκφούρτη: Χθες ολοκληρώθηκε η 3η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης για τα συνέδρια και τα ταξίδια κινήτρων IMEX<...>

που έλαβε χώρα στην Φρανκφούρτη, με συνολικά 15% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια από πέρσι, αφού έφτασε τα 15.000 τ.μ. Στην έκθεση έλαβαν μέρος 3.000 εκθέτες από 140 χώρες.

Σύμφωνα με την έρευνα του MPI`s Future Watch 2005 και το συνεργάτη της ΙMEX Travel Marketing Factory η αγορά των συνεδρίων, όπως και τα επαγγελματικά ταξίδια, γνωρίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια της IMEX κανονίστηκαν 20.000 ηλεκτρονικά ραντεβού, που αποδεικνύουν σύμφωνα με τους διοργανωτές την θέληση των εμπλεκομένων στον συνεδριακό κλάδο για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.

Η έκθεση είχε προσκαλέσει 3.000 αγοραστές από 50 χώρες, οι οποίοι έκαναν ραντεβού με τους εκθέτες, εκ των οποίων το 10% ήρθε από μακρινές όπως η ΗΠΑ, η Μέση Ανατολή, η Αυστραλία, και η Κίνα. Επίσης, μεταξύ των επισκεπτών της έκθεσης καταγράφθηκαν και 3.000 Γερμανοί διοργανωτές συνεδρίων.

Παράλληλα με την έκθεση, διοργανώθηκαν διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και πολλά workshops και ενημερωτικές συζητήσεις. Παρά το γεγονός αυτό όμως η ελληνική αποστολή δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top