Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πρωτοποριακό Τιμεκπτωτικό Σχέδιο από τον ΣΤΕΚ

Δώρα Σγάρτσου - 25 Απρίλιος 2005, 00:00

Στην εφαρμογή ενός πρωτοποριακού `Τιμεκπτωτικού Σχεδίου` προχωρεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ).<...>

Πιο συγκεκριμένα, βάσει του Σχεδίου, τα Μέλη του Συνδέσμου, που είναι ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες και συνδεδεμένα Μέλη με άλλες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, των επαγγελματικών - συμβουλευτικών υπηρεσιών, των θεματικών πάρκων, των αερομεταφορών κ.α., αλλά και το πολυάριθμο προσωπικό τους, μπορούν από την 1η Απριλίου 2005 μέχρι την 31 Μαρτίου 2006 να επωφεληθούν των ελκυστικών ειδικών εκπτώσεων, που προσφέρουν οι 57 συμμετέχοντες επιχειρηματικές μονάδες. Αυτές δραστηριοποιούνται σε μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών υπηρεσιών και καταναλωτικών αγαθών.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της διεύρυνσης των υπηρεσιών προς τα Μέλη και έχει στόχο την καλλιέργεια και ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ διαφόρων ιδιωτικών επιχειρήσεων και των Μελών του Συνδέσμου, αλλά και μεταξύ των ξενοδόχων και των ξενοδοχοϋπαλλήλων.
Μάλιστα, έχουν εκδοθεί πλαστικές Τιμεκπτωτικές Κάρτες για το κάθε Μέλος ξεχωριστά, καθώς επίσης και Κατάλογος Συμμετεχόντων στο Σχέδιο. Χορηγός του εν λόγω καταλόγου είναι η Κυπριακή αεροπορική εταιρία - Μέλος του ΣΤΕΚ, Helios Airways.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top