Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕλληνική σημαία αποκτούν 3 νέα κρουαζιερόπλοια

Ελληνική σημαία αποκτούν 3 νέα κρουαζιερόπλοια

Στα πλαίσια της ακολουθούμενης πολιτικής για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο Ελληνικό νηολόγιο και στη συνέχεια της συναφθείσης μεταξύ ΠΝΟ και ομίλου Κ. Λοΐζου συμφωνίας για την σύνθεση των πλοίων υπεβλήθησαν […]

Στα πλαίσια της ακολουθούμενης πολιτικής για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο Ελληνικό νηολόγιο και στη συνέχεια της συναφθείσης<...> μεταξύ ΠΝΟ και ομίλου Κ. Λοΐζου συμφωνίας για την σύνθεση των πλοίων υπεβλήθησαν χτες δικαιολογητικά εκ μέρους της:


  • πλοιοκτήτριας Λιβεριανής εταιρίας `Ionian Cruise Lines S.A.` συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου και διαχειρίστρια εταιρία την `Core Marine Limited`, στο ΥΕΝ/ΔΝΠΑ 4 για την τροποποίηση των όρων 3 και 9 της εγκριτικής πράξης του νηολογημένου σύμφωνα με τις διατάξεις αρθρ.13 ΝΔ 2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ `The Emerald` Ν.Π.10995.
  • πλοιοκτήτριας `Calypso Navigation LTD`, συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου και διαχειρίστρια εταιρία την `Core Marine Limited`, για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ `The Calypso`, πρώην υπό σημαία Μπαχάμες, καθώς και για την ενσωμάτωση στις υπό έκδοση οικείες εγκριτικές πράξεις των τροποποιήσεων, που ζητήθηκαν για το πλοίο `The Emerald`.

  • πλοιοκτήτριας `Perla Navigation LTD`, συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου και διαχειρίστρια εταιρία την `Core Marine Limited`, για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ `Perla`, πρώην υπό σημαία Μπαχάμες, καθώς και για την ενσωμάτωση στις υπό έκδοση οικείες εγκριτικές πράξεις των τροποποιήσεων που ζητήθηκαν για το πλοίο `The Emerald`.

Εκτιμάται ότι από την είσοδο των δύο νέων πλοίων του πιο πάνω ομίλου στο Ελληνικό νηολόγιο θα καλυφθούν συνολικά πάνω από τριακόσιες (300) θέσεις Ελλήνων ναυτικών (Αξιωματικών – κατωτέρου πληρώματος).
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024