Τελευταία νέα

TUI Hellas αντί Airtour Greece

Την αλλαγή του διακριτικού της τίτλου αποφάσισε η Airtour Greece σε TUI Hellas ύστερα από περίπου 30 χρόνια σημαντικής δραστηριότητας στην ελληνική τουριστική βιομηχανία υπογραμμίζοντας έτσι με σαφήνεια της ιδιότητά […]

Την αλλαγή του διακριτικού της τίτλου αποφάσισε η Airtour<.> Greece σε TUI Hellas ύστερα από περίπου 30 χρόνια σημαντικής δραστηριότητας στην<...> ελληνική τουριστική βιομηχανία υπογραμμίζοντας έτσι με σαφήνεια της ιδιότητά της ως συνδεμένης επιχείρησης – μέλους του τουριστικού οργανισμού TUI σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες αλλαγές προωθούνται ταυτόχρονα και σε άλλες χώρες προέλευσης τουριστών (TUI Deutschland, TUI Austria, TUI Netherland, TUI Belgium, TUI Suisse, TUI Polska) ή υποδοχής τουριστών (TUI Hellas, TUI Espania, TUI Portugal, TUI Bulgaria), όπου ακόμη δεν έχει υιοθετηθεί το κοινό όνομα των συγγενών επιχειρήσεων. Τα επί μέρους αντικείμενα και κλάδοι δραστηριοτήτων του ομίλου εμφανίζονται επίσης με παρόμοιο τρόπο (TUI Service, TUI Contracting, TUI Incoming, TUI Hotel, TUI Leisure Travel, TUI Interactive, TUI Business Travel, TUI Infotec).
H TUI<.> Hellas μέσω της οποίας διακινήθηκαν στην περυσινή περίοδο περί τους 900.000 τουρίστες και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει κι εφέτος, διαθέτει πλήρες δίκτυο καταστημάτων υποδοχής τουρισμού σε όλες τις τουριστικά επίκαιρες περιοχές της χώρας και θυγατρικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων επιχείρηση πούλμαν ή ειδικών αντικειμένων.
Ολόκληρο το δίκτυο της εταιρίας υποστηρίζεται οργανωτικά από το παγκοσμίως πρώτο σύστημα πληροφορικής SAP R/3 το οποίο εξασφαλίζει πλήρη αυτοματισμό και διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών σε βάση on line / real time. Τα στοιχεία κρατήσεων και λοιπές πράξεις διακινούνται επίσης σε διεθνές επίπεδο μέσα από τη διασύνδεση των υπολογιστών από το εξωτερικό στην Αθήνα και αντίθετα, ενώ το κεντρικό σύστημα πληροφορικής της TUI Hellas διαχειρίζεται επίσης μέσω σύνδεσης υπολογιστών ακτινωτά το μεγάλο όγκο των στοιχείων που δείχνουν και τον δρόμο που επιβάλλει η εξέλιξη της τεχνολογίας και η μάχη για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση εισήλθε και στο χώρο του εξερχόμενου τουρισμού απευθυνόμενη στην ελληνική αγορά και διαθέτει τόσον προγράμματα και ταξίδια αναψυχής, όσον και επαγγελματικά ταξίδια για εκθέσεις, συνέδρια και ειδικά γκρουπ. Εδώ, η επιχείρηση αξιοποιεί το μεγάλο διεθνές δίκτυό της και την προχωρημένη καθετοποίησή της εξασφαλίζοντας ουσιαστικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024