Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤον θεματικό τουρισμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 προωθεί το Πεκίνο

Τον θεματικό τουρισμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 προωθεί το Πεκίνο

Στην προώθηση του θεματικού τουρισμού, με αφορμή την ανάληψη από το Πεκίνο της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008, έχει στρέψει από τώρα το ενδιαφέρον της η Κυβέρνηση της Κίνας, […]

Στην προώθηση του θεματικού τουρισμού, με αφορμή την ανάληψη από το Πεκίνο της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008,<...> έχει στρέψει από τώρα το ενδιαφέρον της η Κυβέρνηση της Κίνας, με σκοπό την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών, που παρακολουθούν σε μόνιμη βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Aλλωστε, η αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι μεγίστης σημασίας προτεραιότητα για την οποιαδήποτε διοργανώτρια πόλη Ολυμπιακών Αγώνων και έχοντας αυτό ως σκοπό, το Πεκίνο μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας, που ήδη προωθεί, ευελπιστεί να προσελκύσει τουρίστες πολύ νωρίτερα από την έναρξη των Αγώνων.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο Deputy Director του Γραφείο Τουρισμού του Πεκίνου, κ. Wen Ziji, “φέτος το μήνυμα της τουριστικής καμπάνιας του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι `Εκτιμήστε την ομορφιά της Κινέζικης κουλτούρας`, ενώ στα τέλη του 2006 θα είναι έτοιμο το Ολυμπιακό Πάρκο του Πεκίνου και στα τέλη του 2007 όλα τα Ολυμπιακά Στάδια, στα οποία θα είναι επικεντρωμένες όλες οι ξεναγήσεις των τουριστών στη πόλη”.

Ακόμα, ο κ. Wen Ziji πρόσθεσε ότι “το αργότερα μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2005 θα έχουν προσκληθεί στη πόλη του Πεκίνου νέοι και νέες από 10 χώρες, που έχουν διοργανώσει κατά το παρελθόν Ολυμπιακούς Αγώνες, για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το μήνυμα των Ολυμπιακών Αγώνων”. Επίσης, η πόλη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Wen Ziji “θα διοργανώσει και διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα `Πεκίνο, η πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως την είδα εγώ`.

Οι Αρχές της πόλης και οι τουριστικοί φορείς ελπίζουν να βελτιώσουν κατά πολύ τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις των χιλιάδων τουριστών, που θα πλημμυρίσουν το Πεκίνο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την εικόνα της πόλης ως ενός ελκυστικού προορισμού στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024