Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου

Δώρα Σγάρτσου - 28 Απρίλιος 2005, 00:00

Προς κλιμάκωση οδεύουν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων Αλοννήσου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα,<...>

που αντιμετωπίζει το νησί τους και για αυτό το λόγο έχουν προγραμματίσει για τις 5 Μαΐου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Παράλληλα, με επιστολή της προς το νομάρχη Μαγνησίας, κ. Ιωάννη Πρίντζο, η Διασυλλογική Επιτροπή ζητά να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο νησί με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

“Ο λαός της Αλοννήσου θέλει να πάρει μέρος επιτέλους σε μία σύσκεψη που αφορά  σε ένα δικό του πρόβλημα, στην δική του επιβίωση πάνω στο νησί, στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου του, που θα αφήσει κληρονομιά στα παιδιά του για να συνεχίσουν να μένουν στο νησί και να πορεύονται, όπως και οι πρόγονοί του” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Εξάλλου, το δικό τους `παρών` στις κινητοποιήσεις αναμένεται να δώσουν και οι επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλουν `λουκέτο` στις ταμειακές μηχανές των επιχειρήσεων τους εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top