Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη – επιθεώρηση Κεφαλογιάννη στο λιμάνι του Πειραιά

Επίσκεψη – επιθεώρηση Κεφαλογιάννη στο λιμάνι του Πειραιά

Το Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε χτες, Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ Μανώλης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννο, το Γενικό Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ κ. Γεώργιο Βλάχο και άλλους Υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να επιθεωρήσει τα…

Το Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκε χτες, Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2005, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας<...>, κ Μανώλης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του ΥΕΝ καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννο, το Γενικό Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ κ. Γεώργιο Βλάχο και άλλους Υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να επιθεωρήσει τα μέτρα, που έχουν ληφθεί για την ομαλή διακίνηση των επιβατών κατά την έξοδο λόγω των εορτών του Πάσχα.

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κανονική εκτέλεση των δρομολογίων και για την άνεση, την ποιότητα και την ασφάλεια, που παρέχουν τα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία της ακτοπλοΐας, τα οποία συμβάλουν στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Επίσης, επεσήμανε την άριστη οργάνωση και παρουσία του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, που έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή και ομαλή εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των εορτών του Πάσχα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες `Καλό Πάσχα`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024