Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κουσάντασι εξετάζει η ΔΑΝΕ

Σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Κουσάντασι εξετάζει η ΔΑΝΕ

Τις προοπτικές συνεργασίας με Τούρκους επιχειρηματίες για τακτική σύνδεση του Κουσάντασι με τη Θεσσαλονίκη εξέτασε ο πρόεδρος της ΔΑΝΕ και πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Συμβουλίου κ. Ιάκωβος Γερονικόλας, κατά τη διάρκεια […]

Τις προοπτικές συνεργασίας με Τούρκους επιχειρηματίες για τακτική σύνδεση του Κουσάντασι με τη Θεσσαλονίκη εξέτασε ο<...> πρόεδρος της ΔΑΝΕ<.> και πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Συμβουλίου κ. Ιάκωβος Γερονικόλας, κατά τη διάρκεια επιχειρηματικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Η υπό συζήτηση γραμμή, εφόσον οι προσπάθειες ευοδώσουν, θα αναχωρεί από την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, για Σάμο, Κουσάντασι και θα καταλήγει στη Ρόδο. Επίσης, ενδιαφέρον για σύνδεση της Ελλάδας με λιμάνια της Τουρκίας έχουν δείξει οι Μινωϊκές Γραμμές, η ΝΕΛ και η Superfast Ferries.
Παράλληλα, στην επιχειρηματική συνάντηση εξετάστηκαν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών και ιδιαίτερα των Τούρκων προς την Ελλάδα με έμφαση στα ξενοδοχεία και τις κρουαζιέρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024