Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΓια περαιτέρω ασφαλιστική κάλυψη ενδιαφέρονται οι business travelers

Για περαιτέρω ασφαλιστική κάλυψη ενδιαφέρονται οι business travelers

Τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας, που πραγματοποίησε η εταιρία American Express Business Travel σε περισσότερους από 1.000 business travelers από όλο τον κόσμο, δημοσιοποιήθηκαν την Μ. Πέμπτη, 28 Απριλίου 2005. Σύμφωνα […]

Τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας, που πραγματοποίησε η εταιρία American Express Business Travel σε περισσότερους από 1.000<...> business travelers από όλο τον κόσμο, δημοσιοποιήθηκαν την Μ. Πέμπτη, 28 Απριλίου 2005. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η πλειονότητα των business travelers δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την προσωπική της ασφάλεια, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, ενώ ενδιαφέρεται και για περαιτέρω ασφαλιστική κάλυψη. Ακόμα, οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι αναμένουν αύξηση του αριθμού επαγγελματικών ταξιδιών τους εντός του επόμενου έτους.

“Οι business travelers παγκοσμίως πιστεύουν ατράνταχτα ότι τα συχνά τους ταξίδια θα συνεχιστούν αναφέρει η κ. Marcella Shinder, Global Head of Marketing της American Express Business Travel. Ωστόσο, όπως συμπληρώνει “αυτή η ανοδική τάση επαγγελματικών ταξιδιών συνεπάγεται και την αύξηση του ενδιαφέροντος των ταξιδιωτών για θέματα ασφάλειας και ασφαλιστικής κάλυψης”.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 86% των business travelers από όλο τον κόσμο δήλωσε ότι θα αυξήσει ή θα διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τον αριθμό ταξιδιών του τον επόμενο χρόνο, ενώ περίπου το 69% των Κινέζων business travelers δήλωσε ότι θα αυξήσει τα επαγγελματικά του ταξίδια κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους. Ακόμα, το 42% των Μεξικάνων, το 41% των Αμερικάνων, το 34% των Γιαπωνέζων και το 33% των Αυστραλών business travelers αναμένουν αύξηση του αριθμού ταξιδιών.

Όσον αφορά στα θέματα ασφάλειας, αξίζει να επισημανθεί ότι, όπως απέδειξε η έρευνα, αυτά παραμένουν ιδιαίτερα σημαντικά για την πλειονότητα των business travelers (74%), καθώς όπως δηλώνουν, θέλουν σε περίπτωση ανάγκης η εταιρία τους να γνωρίζει ανά πάση στιγμή που βρίσκονται.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η έρευνα της American Express Business Travel πραγματοποιήθηκε σε 1.040 business travelers από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Γαλλία, την Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Νορβηγία, και τις ΗΠΑ. Προϋπόθεση συμμετοχής στην έρευνα ήταν επίσης ο κάθε συμμετέχων να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 2 ταξίδια (εκ των οποίων το 1 τουλάχιστον με αεροπλάνο και τουλάχιστον μια διανυκτέρευση) κατά την διάρκεια των προηγούμενων 12 μηνών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024