Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Arabian Travel Market

`Μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης` προσφέρει το Ντουμπάι

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Μάιος 2005, 00:00

`Μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης` μπορεί να προσφέρει πλέον η πόλη του Ντουμπάι, σε όσους προορισμούς το επιθυμούν, καθώς όπως δήλωσε ο Πρίγκιπας του Ντουμπάι και Υπουργός Aμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Α.Μ. Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum...

`Μαθήματα τουριστικής ανάπτυξης` μπορεί να προσφέρει πλέον η πόλη του Ντουμπάι, σε όσους προορισμούς το επιθυμούν<...>

, καθώς όπως δήλωσε ο Πρίγκιπας του Ντουμπάι και Υπουργός Aμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Α.Μ. Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum “το Ντουμπάι είναι τώρα μια πραγματική τουριστική πόλη με όλες τις απαραίτητες υποδομές, ικανές να προσελκύσουν τουρίστες”.

Μάλιστα, ο Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum, μιλώντας στα εγκαίνια της μεγαλύτερης Έκθεσης Τουρισμού της Μέσης Ανατολής, Arabian Travel Market, που άνοιξε τις πύλες της χτες, Τρίτη 3 Μαΐου 2005, και που πραγματοποιείται στο Dubai World Trade Centre μέχρι και την Παρασκευή, ανέφερε ότι “το μέγεθος αυτής της έκθεσης αντανακλά και την ισχυρή θέση του Ντουμπάι στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Ενώ, συμπλήρωσε ότι “σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο στο χώρο του τουρισμού, αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία και έτσι τώρα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και άλλους προορισμούς στην γοργή ανάπτυξη τους, μεταλαμπαδεύοντας τους τις γνώσεις μας”.

Ακόμα, όπως επεσήμανε στην ομιλία του, προς τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης ο Σεΐχης Mohammed bin Rashid Al Maktoum “η ταξιδιωτική βιομηχανία αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τις οικονομίες όλων των χωρών, αλλά παράλληλα είναι και ένας τομέας, μέσω του οποίου διευρύνονται οι ορίζοντες των ανθρώπων και παρέχεται η δυνατότητα γνώσης και κατανόησης διαφορετικών χωρών και πολιτισμών.

Επίσης, να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Τουρισμού και Εμπορίου του Ντουμπάι (Dubai Department of Tourism and Commerce Marketing - DTCM), στα πλαίσια της έκθεσης προωθεί μια μεγάλη τουριστική καμπάνια με τίτλο `Dubai Heart`, στοχεύοντας στην προσέλκυση διεθνών τουριστών, αλλά και κατοίκων του Ντουμπάι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι φέτος συμμετέχουν στην έκθεση 1.800 εκθέτες από 63 χώρες, ενώ ο χώρος της έκθεσης είναι φέτος 31% μεγαλύτερος από πέρσι. Η έκθεση είναι ανοιχτή στους επαγγελματίες επισκέπτες στις 4 και 5 Μαΐου, ενώ στο κοινό στις 6 Μάιου, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση `Just A Drop` για την παροχή πόσιμου νερού στα θύματα των `τσουνάμι`.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top