Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συναντήσεις υψηλού επιπέδου

Επίσκεψη Αβραμόπουλου στην έκθεση Arabian Travel Market

Θοδωρής Κουμέλης - 05 May 2005, 00:00

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 4 Μαΐου 2005, μονοήμερη επίσκεψη στο Ντουμπάι, όπου διοργανώνεται η διεθνής τουριστική έκθεση Arabian Travel Market (ΑΤΜ), η...

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 4 Μαΐου 2005, μονοήμερη επίσκεψη στο Ντουμπάι,<...>

όπου διοργανώνεται η διεθνής τουριστική έκθεση Arabian Travel Market (ΑΤΜ), η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικής βιομηχανίας στη Μέση Ανατολή και η πιο γνωστή στον Αραβικό κόσμο.

Να σημειωθεί ότι φέτος στην έκθεση συμμετέχουν 98 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ανοίγματος της χώρας μας στις νέες αναδυόμενες τουριστικές αγορές, ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο - Στράτη, είχε επαφές στο Ντουμπάι με σημαντικούς Tour Operators και επιχειρηματίες, αλλά και με ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας.

Επίσης, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον Αντιμονάρχη του Ντουμπάϊ, Σεΐχη Hamdam bin Rashed al Maktoum, αλλά και με τον Σεΐχη Ahmed bin Saeed al Maktoum, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας `Emirates Airlines`. Ενώ, είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού, κ. Baumgarten, με τον οποίο συζήτησαν θέματα συνεργασίας και κοινών δράσεων του Υπουργείου με το κορυφαίο αυτό θεσμικό όργανο του τουρισμού.
Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος, μετά την επίσκεψη του στο Ντουμπάι, μετέβη στην Τρίπολη της Λιβύης, όπου θα έχει συνομιλίες με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, για θέματα συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top