Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣτις 20 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η JohnsonDiversey

Στις 20 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η JohnsonDiversey

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός `Best Places to Work`, ανέδειξε τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα. Φέτος, για πρώτη φοράβραβεύθηκαν 20 επιχειρήσεις, που αν και διαφορετικές μεταξύ τους ως […]

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός `Best Places to Work`, ανέδειξε τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα. Φέτος, για πρώτη φορά<...>βραβεύθηκαν 20 επιχειρήσεις, που αν και διαφορετικές μεταξύ τους ως προς το μέγεθος και την επιχειρηματική δραστηριότητα, είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: αποδεικνύουν έμπρακτα ότι θεωρούν τον άνθρωπο ως το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μέσα από την υιοθέτηση ανάλογων πρακτικών και πολιτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, όπως η συνεχής και στοχευμένη εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων, η προσπάθεια εξισορρόπησης επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής, η αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών τους, η δημιουργία ενός `οικογενειακού`, ζεστού εργασιακού κλίματος, οι δίκαιες αμοιβές, η ανοικτή επικοινωνία, οι παροχές κλπ.

Ανάμεσα σε αυτές τις εταιρίες βρέθηκε και η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε., ηγέτιδα δύναμη στην αγορά του καθαρισμού και υγιεινής στην επαγγελματική αγορά. Οι εργαζόμενοί της, αναγνώρισαν και επιβράβευσαν την ανθρωποκεντρική πολιτική της εταιρίας τους, αξιολογώντας την υψηλά σε σχέση με τις πέντε βασικές διαστάσεις, που έθεσε ο διαγωνισμός: αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια, συντροφικότητα.

Σε πανηγυρικό κλίμα, με τη συμμετοχή πολιτικών, κοινωνικών και επιχειρηματικών φορέων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο η βράβευση των 20 εταιριών, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό `Best Workplaces 2005` σε αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου. Το βραβείο για την εταιρία παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Βασιλάκος. Η Διευθύντρια προσωπικού κ. Βασιλική Παπαναστασίου σε συνέντευξη της τόνισε ότι η καλή θέληση των ανθρώπων είναι το μόνο πράγμα που διαρκεί σε κάθε επιχείρηση – είναι η μοναδική ουσία …τα υπόλοιπα είναι σκιά. Αυτό είναι το βασικό πιστεύω της JohnsonDiversey, όπως εκφράστηκε από τον Πρόεδρο της το 1927. Η εταιρία μας καθοδηγείται σήμερα από αρχές, που βασίζονται σε αυτό ακριβώς το Πιστεύω!”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024