Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επαφές του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λιλλήκα στο Κάιρο

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Μάιος 2005, 00:00

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποίησε χτες ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας,<...>

συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, εκπροσώπους του ΚΟΤ και του ΚΕΒΕ, καθώς επίσης και ομάδα επιχειρηματιών, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Τουρισμού της χώρας κ. Aχμεντ Ελ - Μαγράμπι.

Ο κ. Λιλλήκας, κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης του στην Αίγυπτο είχε διαβουλεύσεις με τον Υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Aχμεντ Ελ - Μαγράμπι, με τον οποίο συζήτησε τη δρομολόγηση συγκεκριμένων τρόπων και διαδικασιών προσέλκυσης κοινού τουριστικού ρεύματος για τις δυο χώρες, από την Aπω Ανατολή.

Συζητήθηκε, επίσης εκτενώς, σύμφωνα με πληροφορίες, και η δυνατότητα ετοιμασίας και προώθησης κοινών τουριστικών πακέτων, με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση του χειμερινού ρεύματος προς τις δυο χώρες. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου κ. `Αχμεντ Σιαφίκ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι “θα αναλάβει πρωτοβουλίες για συνεργασία των αερογραμμών της χώρας του με τις Κυπριακές Αερογραμμές, για στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλονται για προσέλκυση τουριστών προς τις δυο χώρες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top