Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκπαιδευτικό ταξίδι του Day Rise στην Τυνησία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2000, 00:00

Το τουριστικό γραφείο Day Rise<.> που ειδικεύεται στην Τυνησία<.>, οργάνωσε πρόσφατα εκπαιδευτικό ταξίδι στη χώρα, με σκοπό<...>

την γνωριμία των τουριστικών πρακτόρων που πουλούν πακέτα για την Τυνησία με τις ιδιόρρυθμες ομορφιές της.
Το Day Rise, οργανώνει εκδρομές στην Τυνησία με πτήσεις είτε από την Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα. Τα πακέτα του ποικίλουν προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως η 'Μοναδική Τυνησία' που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις οάσεις του Νότου, το 'Σαφάρι στην Σαχάρα' που πραγματοποιείται με αυτοκίνητα 4Χ4 στις ορεινές οάσεις, το 'Τσάι στην Σαχάρα' όπου οι επισκέπτες κοιμούνται μία νύχτα σε καταυλισμούς μέσα στην Σαχάρα, και τέλος διακοπές πολυτελείας στα γνωστά θέρετρα της χώρας. Η διάρκεια του ταξιδιού ήταν 7 μέρες και δόθηκε η ευκαιρία στους πράκτορες να γνωρίσουν τα κυριότερα τουριστικά σημεία της Τυνησίας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον αντιπρόσωπο του Day Rise, κ. Abdalah που εδρεύει στο γραφείο του Day Rise στην Sousse της Τυνησίας, και ο οποίος υποδέχεται και εξυπηρετεί τους Έλληνες τουρίστες σε άπταιστα ελληνικά!
Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η Τυνησία βρίσκεται σταθερά στην 29η θέση με 4.700.000 τουρίστες για το 1999, παρουσιάζοντας 10% αύξηση στις αφίξεις μεταξύ του 1998 και του 1999.
Στο ταξίδι έλαβαν μέρος ο κ. Γιώργος Βουλιάκης από το γραφείο Via Vacanza στην Κω, η κ. Στέφη Χραπάλου από το Vis Travel στον Βόλο, η κ. Ελένη Παμπουκτζίδου από το Travelspot στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βασίλης Σιδηρόπουλος από το Sidiropoulos Travel στην Κατερίνη, ο κ. Γιώργος Κιλούδης από το Alpino Tours στην Ορεστιάδα, η κ. Φώφη Καραγαβριηλίδου από το Aris Travel Center στην Καβάλα, η κ. Αναστασία Μόραλη από το Vira Tours στις Φέρρες του Έβρου, η κ. Αναστασία Ορφανίδου από το Voras Travel στην Έδεσσα, η κα Τούλα Δράκου από το Day Rise, και το TravelDailyNews.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top