Τελευταία νέα

Νέα μηχανή δαπέδου από την Karcher

Ένα νέο μηχάνημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για προσωρινό στεγνό καθάρισμα δαπέδων με τάπητες προσφέρειτώρα η Karcher. Η BRS 40/550 C Carpet προορίζεται κυρίως για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, […]

Ένα νέο μηχάνημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για προσωρινό στεγνό καθάρισμα δαπέδων με τάπητες προσφέρει<...>τώρα η Karcher. Η BRS 40/550 C Carpet προορίζεται κυρίως για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, σχολεία και καταστήματα.

Η κατασκευή του μηχανήματος είναι βασικά ίδια με αυτή του επιβεβαιωμένου στο χρόνο BR Vario 400, και είναι επίσης εξοπλισμένο με αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες. Η νέα έκδοση, ωστόσο, λειτουργεί με τη μισή ταχύτητα βούρτσας και με μειωμένη πίεση επαφής. Τρία κάστερ στο πλαίσιο, ανακουφίζουν από το φορτίο τις κυλινδρικές βούρτσες, ώστε να μην στηρίζουν αυτές ολόκληρο το βάρος του μηχανήματος. Έτσι εξασφαλίζεται μια απαλή καθαριστική δράση στα δάπεδα με τάπητες. Μάλιστα, μπορεί κανείς να πατήσει πάνω στους τάπητες αμέσως μετά τον καθαρισμό. Ενώ, καθώς χρησιμοποιείται πολύ λίγο υγρό, η μονάδα αυτή είναι επίσης κατάλληλη για δάπεδα που προσβάλλονται από το νερό.

Φλοκωτά υφάσματα καθαρίζονται με τις μαλακές μπλε βούρτσες, που διατίθενται ως τυπικά εξαρτήματα του μηχανήματος. Οι πιο σκληρές πράσινες βούρτσες διατίθενται για βελουτέ χαλιά με πέλος, που φθάνει σε ύψος 3 mm. Εκτός από το μηχάνημα και τις δύο κυλινδρικές βούρτσες, το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού ταπήτων της Karcher διαθέτει επίσης τα κατάλληλα καθαριστικά μέσα: Το δάπεδο πρώτα ψεκάζεται με RM 770 και στη συνέχεια εφαρμόζονται κόκκοι για τάπητες RM 771, που ενεργούν μέσα στον τάπητα με τη μηχανή και αφήνονται να δράσουν για 15 λεπτά περίπου. Η σκόνη δεσμεύεται από τους κόκκους, κατά το διάστημα αυτό, και στη συνέχεια μπορεί να απομακρυνθεί με αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα με βούρτσα. Ο ρυθμός με τον οποίο λερώνεται στη συνέχεια μειώνεται, καθώς τα καθαριστικά μέσα δεν περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024