Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανοιχτοί οι `Δρόμοι Κρασιού` της Βορείου Ελλάδος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάιος 2005, 00:00

Τα οινοποιεία τους ανοίγουν, για δεύτερη φορά, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00,<...>

τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, 25 οινοποιητικές εταιρίες, προσκαλώντας το οινόφιλο κοινό να τα επισκεφθεί και να ξεναγηθεί, να δοκιμάσει εξαιρετικά κρασιά και να αγοράσει σπάνιες σοδειές σε ειδικές τιμές.

Οι `Ανοιχτές Πόρτες` αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, με στόχο, η κάθε πόλη που συμμετέχει στο δίκτυο να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί, που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, για δύο ημέρες, σε όλη την Ευρώπη, όλα τα οινοποιεία διοργανώνουν εκδηλώσεις για το κρασί.

Με αφετηρία το πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας των μελών της και θέλοντας να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο γεγονός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, μέσω του δικτύου διαδρομών των `Δρόμων του Κρασιού`, προσπαθεί να θεσμοθετήσει ένα αντίστοιχο γεγονός, έτσι ώστε, με την πάροδο του χρόνου να εμπλουτίζεται και οι καταναλωτές (έλληνες και ξένοι) κάθε Μάιο να το περιμένουν και να συμμετέχουν σε αυτό.

Αντίθετα με τις υπόλοιπες ημέρες η είσοδος θα είναι δωρεάν σε όλα τα οινοποιεία, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς σε ειδικές τιμές για σπάνιες σοδειές και πραγματοποίησης ειδικών εκδηλώσεων για group, κατόπιν συνεννόησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top