Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΑνοιχτοί οι `Δρόμοι Κρασιού` της Βορείου Ελλάδος

Ανοιχτοί οι `Δρόμοι Κρασιού` της Βορείου Ελλάδος

Τα οινοποιεία τους ανοίγουν, για δεύτερη φορά, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00,τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, […]

Τα οινοποιεία τους ανοίγουν, για δεύτερη φορά, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00,<...>τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, 25 οινοποιητικές εταιρίες, προσκαλώντας το οινόφιλο κοινό να τα επισκεφθεί και να ξεναγηθεί, να δοκιμάσει εξαιρετικά κρασιά και να αγοράσει σπάνιες σοδειές σε ειδικές τιμές.

Οι `Ανοιχτές Πόρτες` αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, με στόχο, η κάθε πόλη που συμμετέχει στο δίκτυο να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί, που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, για δύο ημέρες, σε όλη την Ευρώπη, όλα τα οινοποιεία διοργανώνουν εκδηλώσεις για το κρασί.

Με αφετηρία το πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας των μελών της και θέλοντας να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο γεγονός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, μέσω του δικτύου διαδρομών των `Δρόμων του Κρασιού`, προσπαθεί να θεσμοθετήσει ένα αντίστοιχο γεγονός, έτσι ώστε, με την πάροδο του χρόνου να εμπλουτίζεται και οι καταναλωτές (έλληνες και ξένοι) κάθε Μάιο να το περιμένουν και να συμμετέχουν σε αυτό.

Αντίθετα με τις υπόλοιπες ημέρες η είσοδος θα είναι δωρεάν σε όλα τα οινοποιεία, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς σε ειδικές τιμές για σπάνιες σοδειές και πραγματοποίησης ειδικών εκδηλώσεων για group, κατόπιν συνεννόησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024