Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξιδιωτική Οδηγία για την Τουρκία εξέδωσε το Βρετανικό FCO

Ταξιδιωτική Οδηγία για την Τουρκία εξέδωσε το Βρετανικό FCO

Ταξιδιωτική Οδηγία για όσους σχεδιάζουν να επισκεφτούν την γειτονική μας χώρα, Τουρκία, εξέδωσε την περασμένη εβδομάδατο Foreign Commonwealth Office της Βρετανίας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το FCO “υπάρχει μεγάλη απειλή […]

Ταξιδιωτική Οδηγία για όσους σχεδιάζουν να επισκεφτούν την γειτονική μας χώρα, Τουρκία, εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα<...>το Foreign Commonwealth Office της Βρετανίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το FCO “υπάρχει μεγάλη απειλή για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία. Ύστερα από τις βομβιστικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη στις 15 και 20 Νοεμβρίου 2003, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο πολλών ανθρώπων, υπάρχουν φαινόμενα μικρότερης έντασης από τρομοκρατικά χτυπήματα. Οι στόχοι των χτυπημάτων ήταν κυρίως μέρη, που συνδέονται άμεσα με τον Δυτικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και της Βρετανίας, όπως και μέρη, σχετιζόμενα με το Τουρκικό κράτος.

Έτσι, το FCO συστήνει στους ταξιδιώτες με κατεύθυνση την Τουρκία να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ιατρικής και ταξιδιωτικής κάλυψης, πριν αναχωρήσουν για τον προορισμό τους. Εξαιτίας μάλιστα και του Τελικού του UEFA Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο `Ataturk` της Κωνσταντινούπολης στις 25 Μαΐου 2005 και εξαιτίας του οποίου όλα τα ξενοδοχεία θα είναι γεμάτα, το FCO συμβουλεύει, όσους σκοπεύουν να παραστούν στο Τελικό, να φροντίζουν πολύ νωρίτερα για τις κρατήσεις τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024