Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αναλυτικές οδηγίες για την μετάβαση στο ΕΥΡΩ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Μάιος 1999, 00:00

Οδηγός για την προετοιμασία και την ομαλή ένταξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο Ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμισμα ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων-ΣΕΤΕ<.>

.
Ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο για τη Νομισματική Ένωση της Ευρώπης (Association for the Monetary Union of Europe, AMUE), την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την EFG Eurobank, επεξεργάστηκαν, υποστήριξαν και προσφέρουν στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, την ελληνική έκδοση του Οδηγού: "ΕΥΡΩ και Τουριστικές Επιχειρήσεις - Αναλυτικός Οδηγός Προετοιμασίας".
Ο Οδηγός που θα διανεμηθεί σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες, αποτελεί ένα "εργαλείο" πληροφόρησης, το οποίο θα στηρίξει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων του χώρου να ενταχθούν στη ζώνη του

Ευρώ<.>

.
Ο Οδηγός έχει καταρτιστεί έτσι ώστε να εντοπίζονται τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής μεταβίβασης στο Ευρώ των συστημάτων, των διαδικασιών καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού των τουριστικών επιχειρήσεων.
Η παρουσίαση του Οδηγού θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Holiday Inn την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι.
Την έκδοση θα προλογίσει ο υπουργός Ανάπτυξης κ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τον Οδηγό θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας της AMUE κ. B. de Maigret.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top