Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε καλό δρόμο η τουριστική συνεργασία του Ν. Ιωαννίνων και της Κύπρου

Σε καλό δρόμο η τουριστική συνεργασία του Ν. Ιωαννίνων και της Κύπρου

“Σημαντική βελτίωση παρατηρείται στον τομέα του τουρισμού ανάμεσα στο Νομό Ιωαννίνων και την Κύπρο, που είναι αποτέλεσμασυστηματικής προσπάθειας που έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και κυπρίων […]

Σημαντική βελτίωση παρατηρείται στον τομέα του τουρισμού ανάμεσα στο Νομό Ιωαννίνων και την Κύπρο, που είναι αποτέλεσμα<...>συστηματικής προσπάθειας που έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και κυπρίων τουριστικών πρακτόρων”, σύμφωνα με δηλώσεις του Αντινομάρχη, κ. Δημήτρη Μπούτσορα, στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `Ταξίδι`, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 μέχρι τις 15 Μαΐου στη Λευκωσία και στην οποία η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

“Η συνεργασία που ξεκίνησε είμαστε σίγουροι ότι θα επεκταθεί και θα εδραιωθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια, υπογράμμισε ο κ. Μπούτσορας, ο οποίος προσκάλεσε τους Κύπριους πολίτες να επισκεφθούν το Νομό Ιωαννίνων για να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου κ. Χάρη Θράσσου, ο οποίος επισκέφθηκε και το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, όπου εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την άρτια παρουσία και προβολή του Νομού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024