Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

`Αλλη μια καινοτομία για την Carlson Wagonlit Travel

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Μάιος 2005, 00:00

Η Carlson Wagonlit Travel, ως μέρος του στρατηγικού της σχεδίου CWT 007 στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, και Αφρικής (ΕΜΕΑ)<...>

, εστιάζει στον τουρισμό των συνεδρίων, ταξιδιών κινήτρων και εκθέσεων (`MICE`). Πολλά γραφεία της εταιρίας εδώ και δεκαετίες λειτουργούν σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής χωρίς όμως απαραίτητα τις μέγιστες μεταξύ τους συνέργιες.

Με βάση την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση των εταιριών - πελατών της CWT - για `στενή παρακολούθηση` των εξόδων τους και για πιο αποτελεσματική και συντονισμένη διαχείριση των εκδηλώσεων τους, η CWT ανταποκρίθηκε συγκεντρώνοντας την εμπειρία όλων των επιμέρους γραφείων, που διαθέτει στην παραπάνω περιοχή κάτω από ενιαία και κοινή δομή.

Με αυτή την ευκαιρία η CWT έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία:

Η CWT MICE EMEA

  • έχει ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα στην Δανία, την Ισπανία, την Ολλανδία, και την Σουηδία
  • έντονη δραστηριότητα στην Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, και την Πορτογαλία
  • έχει παρουσία στο Βέλγιο, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, την Ουκρανία, την Γερμανία, την Μεγ. Βρετανία, και την Ουγγαρία.
    Στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής ανακοινώθηκε ότι υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η CWT διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο γραφείων που ασχολούνται με την αγορά των συνεδρίων, των ταξιδιών κινήτρων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής. Αυτό το γεγονός της δίνει το πλεονέκτημα να είναι η μόνη εταιρία του είδους της, η οποία πραγματικά διαχειρίζεται τόσο τα εταιρικά ταξίδια, όσο και τα συνέδρια, τα ταξίδια κινήτρων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που απαιτούν οι εταιρίες - πελάτες της, μέσω του δικού της, ιδιόκτητου δικτύου.

Ακόμα, η CWT έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την εξειδίκευση της αδελφούς εταιρίας της Carlson Marketing Group (CMG) στη διοργάνωση εκδηλώσεων παγκοσμίου εμβέλειας. Η CWT μέσω της μεγάλης της δικτύωσης και της μοναδικής της αγοραστικής και διαπραγματευτικής της ικανότητας, όπως επίσης, και της χρήσης εξελιγμένων τεχνολογικών `εργαλείων` καταφέρνει να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πελατών της. Μέσω της νέας αυτής κίνησης η CWT χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πρόγραμμα κοινό για όλες τις παραπάνω χώρες πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα και την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους.

Η μοναδική εμπειρία που έχει η εταιρία στον ιατρικό και φαρμακευτικό κλάδο, στον κλάδο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και των ιδιαιτέρων αγορών όπως αυτή των πολυτελών ταξιδιών και των αθλητικών διοργανώσεων, έχει φέρει τα ακόλουθα αποτελέσματα για το 2004 μόνο στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής:

  • 8.500 διοργανώσεις
  • 430.000 συμμετέχοντες
  • 250 εκατ. δολάρια ΗΠΑ πωλήσεις
  • Τα παραπάνω αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με απασχόληση 312 υπαλλήλων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top