Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΙστορίες από γυαλί παρουσιάζει η Glassform Team στο Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

Ιστορίες από γυαλί παρουσιάζει η Glassform Team στο Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

Μια πρωτότυπη εικαστική έκθεση από χειροποίητο χυτό καλλιτεχνικό γυαλί παρουσιάζει η `Glassform Team`στο Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport από τις 22 Μαΐου έως τις 30 Οκτωβρίου 2005. Η `Glassform Team` αποτελείται […]

Μια πρωτότυπη εικαστική έκθεση από χειροποίητο χυτό καλλιτεχνικό γυαλί παρουσιάζει η `Glassform Team`<...>στο Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport από τις 22 Μαΐου έως τις 30 Οκτωβρίου 2005.

Η `Glassform Team` αποτελείται από τον Αρχιτέκτονα – Designer κ. Κ. Κωνσταντινίδη, τον κ. Α. Κυριακίδη και τον ζωγράφο – εικονογράφο κ. Λ. Τσίμπεμπα, που διαθέτουν ιδιαίτερες περγαμηνές στο χώρο των εικαστικών. Η `Glassform Team` είναι η `ψυχή` της εταιρίας `Ύλη`, που ξεκίνησε το 2001 στην Θεσσαλονίκη και είναι αυτή τη στιγμή από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο δημιουργίας έργων τέχνης, επιχειρηματικού δώρου και Αρχιτεκτονικών εφαρμογών από χειροποίητο χυτό καλλιτεχνικό γυαλί στην Ελλάδα. Με υλικά το γυαλί και το μέταλλο η `Glassform Team` έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει αυτά τα 4 χρόνια μοναδικές εικαστικές δημιουργίες, διακόσμησης και καθημερινής χρήσης.

Να τονιστεί ότι τα έργα θα εκτίθενται στο lobby, το Bar και σε αίθουσες εκδηλώσεων του Sofitel Athens Airport και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Η εταιρία `Ύλη` εκδήλωσε την επιθυμία να διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις σε κοινωφελές ίδρυμα ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Ο κ. Κ. Κωνσταντινίδης, Αρχιτέκτων και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας `Ύλη` δήλωσε σχετικά ότι “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport για την χορηγία και την υποστήριξη στην προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε τις εικαστικές μας δημιουργίες στο φιλότεχνο κοινό της Αθήνας. Ήταν μέσα στους στόχους της εταιρίας μας και φιλοδοξία μας να δημιουργήσουμε το δικό μας χώρο στην Αθήνα, όπου θα εκτίθενται τα Έργα τέχνης μαζί με άλλα προϊόντα μας για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Επιχειρηματικά δώρα. Ήδη προετοιμάζεται κατάλληλος εκθεσιακός χώρος και θα εγκαινιαστεί σύντομα στην περιοχή της Πεύκης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024