Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε εφαρμογή και φέτος το πρόγραμμα Διακοπές και Εθελοντισμός

Σε εφαρμογή και φέτος το πρόγραμμα Διακοπές και Εθελοντισμός

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) θέτουν και φέτος σε εφαρμογήτο πρόγραμμα `Διακοπές και Εθελοντισμός`, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο την […]

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) θέτουν και φέτος σε εφαρμογή<...>το πρόγραμμα `Διακοπές και Εθελοντισμός`, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους νέους μέσα από την εθελοντική εργασία να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά και τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως μάλιστα, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση “με το πρόγραμμα `Διακοπές και Εθελοντισμός` δίνεται η δυνατότητα να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. στα θέρετρα της Ελλάδας τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα ΕΛ.ΤΑ. καλύπτουν μέρος της διατροφής, διαμονής, μετάβασης και επιστροφής των εθελοντών στα ταχυδρομικά γραφεία, ενώ η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς επιλέγει και τοποθετεί τους εθελοντές σε αυτά.

Η επιλογή των εθελοντών θα γίνει μετά από δημόσια κλήρωση των αιτήσεων στην οποία θα κληρωθεί η σειρά προτεραιότητας. Με βάση τη σειρά αυτή, ο εθελοντής είτε θα καταλαμβάνει μια θέση, είτε θα μένει ως αναπληρωματικός με βάση τις δύο προτιμήσεις του, που θα έχει συμπληρώσει στην αίτηση του. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε με παρουσία του εθελοντή στην Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, είτε μέσω φαξ, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Πληροφορίες και ενημερωτικά έντυπα δίνονται από όλα τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από το site της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024