Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠιλοτικό πρόγραμμα για τους εθελοντές του ελληνικού τουρισμού ξεκινά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Πιλοτικό πρόγραμμα για τους εθελοντές του ελληνικού τουρισμού ξεκινά το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

“Την εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος για τους εθελοντές του ελληνικού τουρισμού ξεκινάει σύντομα το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης”,σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου την περασμένη εβδομάδα, “κατόπιν συνεργασίας, […]

“Την εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος για τους εθελοντές του ελληνικού τουρισμού ξεκινάει σύντομα το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης”,<...>σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου την περασμένη εβδομάδα, “κατόπιν συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε με την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τον εθελοντισμό του `Αθήνα 2004`.

“Ως εθελοντικοί στόχοι, όπως ανέφερε “θα επιλεγούν αρχαιολογικοί χώροι και τουριστικά αξιοθέατα, μεγάλα αεροδρόμια, λιμάνια και πύλες εισόδου της χώρας, καθώς επίσης και τουριστικές περιοχές αναψυχής”.

“Οι σχετικές ανακοινώσεις” είπε ο κ. Αβραμόπουλος “θα γίνουν πριν από το τέλος του μήνα, όπου θα δοθούν και όλες οι λεπτομέρειες γι` αυτή την πρώτη πιλοτική εφαρμογή”. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης πρόσθεσε, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι “τα εκατομμύρια των τουριστών που θα έρθουν στη χώρα μας θα εξυπηρετηθούν και θα εκτιμήσουν και πάλι όπως πριν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους εθελοντές τουρισμού”.

Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Υπουργός “κίνητρο και τίτλος του προγράμματος θα είναι η προσφορά χωρίς αντάλλαγμα, που είναι και η υπογραφή του ανθρώπινου μεγαλείου, καθώς η τουριστική μας κοινωνία είναι μια υπόθεση όλων μας και αξίζει την συμβολή, τη συνδρομή, τη συμμετοχή και την προσφορά μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024