Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένη εκτιμάται η τουριστική ζήτηση για την περιοχή των Καλαβρύτων το 2005

Αυξημένη εκτιμάται η τουριστική ζήτηση για την περιοχή των Καλαβρύτων το 2005

Αυξημένη σε ποσοστό έως και 10% εκτιμάται για το 2005 η τουριστική ζήτηση για την περιοχή των Καλαβρύτων με τις τιμές να κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα” σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής, κ. Γιώργου Τσενέ στο TravelDailyNews…

Αυξημένη σε ποσοστό έως και 10% εκτιμάται για το 2005 η τουριστική ζήτηση για την περιοχή των Καλαβρύτων<...>με τις τιμές να κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα” σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής, κ. Γιώργου Τσενέ στο TravelDailyNews.

“Εκτός από την αγορά του εσωτερικού έχουμε στρέψει τελευταία το ενδιαφέρον μας και σε Ευρωπαϊκά κράτη όπως Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία ανέφερε ο κ. Τσενές, ενώ όπως επεσήμανε “λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει η περιοχή των Καλαβρύτων, εκτός από το χειμερινό τουρισμό που είναι κατ` εξοχήν αναπτυγμένος λόγω του χιονοδρομικού κέντρου της περιοχής, ενδιαφέρον παρουσιάζουν ο αθλητικός τουρισμός, καθώς και άλλες δραστηριότητες όπως η πεζοπορία (πέρασμα Βουραϊκού κ.α.), η ορειβασία, όπως και ο θρησκευτικός τουρισμός.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι στην περιοχή γίνονται ήδη αρκετές προσπάθειες για την διεύρυνση της τουριστική περιόδου, αφού όπως είπε και ο κ. Τσενές “το Προπονητικό Κέντρο, που έχουμε στα Καλάβρυτα προσφέρεται για την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού κυρίως στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο”, εκτός δηλαδή της υψηλής τουριστικής περιόδου, που ξεκινάει τον Νοέμβριο και τελειώνει το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου.

Τέλος, “η περιοχή των Καλαβρύτων”, κατά τον κ. Τσενέ “έχει μεγάλη προοπτική ανάπτυξης, όμως υπάρχουν αντίστοιχα μεγάλα προβλήματα που έχουν σχέση με την υποδομή”. “Το βασικότερο πρόβλημα αφορά στο οδικό δίκτυο, αλλά και στο βιολογικό καθαρισμό, στην αποχέτευση και σε άλλα επί μέρους προβλήματα που αναχαιτίζουν την εξέλιξη του τόπου” όπως εξήγησε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τσενέ στη στήλη Συνέντευξη στο TravelDailyNews

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024