Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Φόβους για την ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών εξέφρασε η Γ.Γ. του ΚΚΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Μάιος 2005, 00:00

Φόβους για την πορεία ιδιωτικοποίησης, που ακολουθούν πολλές από τις εθνικές αεροπορικές εταιρίες, και ενδεχομένως και η ελληνική (Ολυμπιακή)<...>

εξέφρασε η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της, ύστερα από συνάντηση, που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας (Ε.Π.Τ.Α.Ο.Α.).

Ειδικότερα, οι δηλώσεις της κ. Παπαρήγα ήταν οι ακόλουθες:

“Για το ΚΚΕ ήταν και είναι καθαρό, ότι η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της τεχνικής βάσης της Ολυμπιακής - και γενικότερα η ιδιωτικοποίηση των αερομεταφορών - δεν συνιστά ένα οικονομικό και εργασιακό πρόβλημα μόνο για τους εργαζόμενους σε αυτό τον χώρο, αλλά μια μεγάλη απειλή και για την ασφάλεια των πτήσεων στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Επομένως, το ΚΚΕ θα ξαναθέσει, για άλλη μια φορά, στην επικαιρότητα το ζήτημα της τεχνικής βάσης και γενικά του κλάδου των αερομεταφορών, που βρίσκονται σε πορεία ιδιωτικοποίησης και ενδεχομένως κλεισίματος -αν οι περίφημοι αυτοί αγοραστές και επιχειρηματίες δεν εκδηλώσουν το ενδιαφέρον που `πρέπει` να εκδηλωθεί. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών, μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των πτήσεων και μόνο με δημόσιο χαρακτήρα αυτά μπορούν να εξασφαλιστούν και να υπάρχει και ο κατάλληλος κοινωνικός έλεγχος σ` αυτόν τον τομέα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top