Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εξελίξεις στο Porto Carras μέχρι το τέλος Μαρτίου

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Μάρτιος 2000, 00:00

Μέχρι το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ανάθεση του μάνατζμεντ του οινοποιείου του Porto Carras<.> και την επαναλειτουργία των τριών<...>

ξενοδοχειακών μονάδων του συγκροτήματος σύμφωνα με δημοσίευμα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (Μ.Π.Ε.).
Οι μελέτες για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των τριών μονάδων προχωρούν, ενώ το επιτελείο της "Ποτίδαια ΑΕ" εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε αυτές να επαναλειτουργήσουν ακόμη και κατά τη θερινή σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Μ.Π.Ε. ο Χρήστος Ζήκος, υπεύθυνος του Porto Carras.
Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα καλύπτει έκταση 17.630 στρεμμάτων και περιλαμβάνει τις δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 'Meliton' και 'Sithonia' και μία μικρότερη, το 'Village Inn', με συνολική δυναμικότητα 1.815 κλινών.
Επιπλέον, περιλαμβάνει μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού 166-200 θαλαμηγών, γήπεδο γκολφ 18 οπών, αίθουσες συνεδρίων, εμπορικό κέντρο, αθλητικές εγκαταστάσεις, αγροτικές και δασικές εκτάσεις.
Τέλος, το συγκρότημα διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με κυριότερη την μονάδα του οινοποιείου, που περιέρχεται κατά τα φαινόμενα στην οινοποιία 'Τσάνταλης', η οποία κατέθεσε τη δελεαστικότερη προσφορά μεταξύ των τεσσάρων "μνηστήρων".
Στο επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από τη συγκεκριμένη συνεργασία με την 'Τσάνταλης', ώστε να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top