Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕξελίξεις στο Porto Carras μέχρι το τέλος Μαρτίου

Εξελίξεις στο Porto Carras μέχρι το τέλος Μαρτίου

Μέχρι το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ανάθεση του μάνατζμεντ του οινοποιείου του Porto Carras και την επαναλειτουργία των τριών ξενοδοχειακών μονάδων του συγκροτήματος […]

Μέχρι το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την ανάθεση του μάνατζμεντ του οινοποιείου του Porto Carras<.> και την επαναλειτουργία των τριών<...> ξενοδοχειακών μονάδων του συγκροτήματος σύμφωνα με δημοσίευμα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (Μ.Π.Ε.).
Οι μελέτες για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των τριών μονάδων προχωρούν, ενώ το επιτελείο της "Ποτίδαια ΑΕ" εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε αυτές να επαναλειτουργήσουν ακόμη και κατά τη θερινή σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Μ.Π.Ε. ο Χρήστος Ζήκος, υπεύθυνος του Porto Carras.
Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα καλύπτει έκταση 17.630 στρεμμάτων και περιλαμβάνει τις δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 'Meliton' και 'Sithonia' και μία μικρότερη, το 'Village Inn', με συνολική δυναμικότητα 1.815 κλινών.
Επιπλέον, περιλαμβάνει μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού 166-200 θαλαμηγών, γήπεδο γκολφ 18 οπών, αίθουσες συνεδρίων, εμπορικό κέντρο, αθλητικές εγκαταστάσεις, αγροτικές και δασικές εκτάσεις.
Τέλος, το συγκρότημα διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με κυριότερη την μονάδα του οινοποιείου, που περιέρχεται κατά τα φαινόμενα στην οινοποιία 'Τσάνταλης', η οποία κατέθεσε τη δελεαστικότερη προσφορά μεταξύ των τεσσάρων "μνηστήρων".
Στο επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από τη συγκεκριμένη συνεργασία με την 'Τσάνταλης', ώστε να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024