Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαι στα ελληνικά η ιστοσελίδα του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού

Και στα ελληνικά η ιστοσελίδα του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού

Στην διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον η ελληνική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού(visitbritain.com/gr), που δραστηριοποιείται πλέον έντονα και στη χώρα μας, προσφέροντας στον Έλληνα ταξιδιώτη ένα πολύτιμο […]

Στην διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον η ελληνική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού<...>(visitbritain.com/gr), που δραστηριοποιείται πλέον έντονα και στη χώρα μας, προσφέροντας στον Έλληνα ταξιδιώτη ένα πολύτιμο εργαλείο, καθιστώντας το σχεδιασμό του ταξιδιού του στη Μεγάλη Βρετανία υπόθεση ευχάριστη, άνετη και ιδιαίτερα απολαυστική.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, καθώς στις σελίδες της, ο επισκέπτης θα βρει – πάντοτε στα ελληνικά – πληροφορίες για οποιονδήποτε προορισμό στη Μεγάλη Βρετανία, προτάσεις για διακοπές, δεκάδες υποδείξεις για διαφορετικού τύπου καταλύματα (ξενοδοχεία, bed & breakfast, ξενώνες, κατασκηνώσεις, φοιτητικές εστίες), καθώς και ειδικές προσφορές με δυνατότητα αναζήτησης ανά περιοχή και χρονικό διάστημα.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του visitbritain.com/gr είναι ότι απευθύνεται σε κάθε τύπο ταξιδιώτη. Οι ανάγκες μιας οικογένειας, μιας ομάδας ειδικού ενδιαφέροντος ή ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη, καλύπτονται εξατομικευμένα μέσα από τις σελίδες του. Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται για επαγγελματικό τουρισμό, συνέδρια, εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα αντλήσουν εύκολα τις λεπτομέρειες που αναζητούν, ώστε να προγραμματίσουν έγκαιρα το ταξίδι ή τη συμμετοχή τους.

Η ιστοσελίδα καθίσταται ακόμα πιο λειτουργική, προσφέροντας στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κράτηση του εισιτηρίου του, να εκτυπώσει τον τουριστικό οδηγό, καθώς και τον χάρτη της περιοχής που θα επισκεφθεί, να μελετήσει και να εκτυπώσει τους χάρτες των μέσων μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, με μία σύντομη διαδικασία δωρεάν εγγραφής, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να `απομονώσει` και να αποθηκεύσει το εξατομικευμένο προφίλ του, με όλες τις ειδήσεις, τις πληροφορίες και το υλικό που τον ενδιαφέρουν, για μελλοντική χρήση.

Ακόμα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την τρέχουσα τιμή του συναλλάγματος και να εγγραφεί δωρεάν στο ενημερωτικό newsletter, προκειμένου να λαμβάνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και προσφορές όσον αφορά στη Μεγάλη Βρετανία.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η ιστοσελίδα VisitBritain.com βραβεύτηκε το 2004 ως η Καλύτερη Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, αφήνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση, αυτή του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Αυστραλίας και της Γερμανίας αντίστοιχα. Η ανάδειξη της καλύτερης ιστοσελίδας έγινε ύστερα από έρευνα στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες τουριστικά πρακτορεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί και ταξιδιώτες από 200 και πλέον χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024