Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο website για την Key Tours

Νέο website για την Key Tours

Έναν νέο και δυναμικό website έθεσε σε λειτουργία η Key Tours τον Απρίλιο, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.keytours.gr, που φέρνει μία νέα πνοή στην επικοινωνία της εταιρίας με τους πελάτες και συνεργάτες […]

Έναν νέο και δυναμικό website έθεσε σε λειτουργία η Key Tours τον Απρίλιο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση<...>www.keytours.gr, που φέρνει μία νέα πνοή στην επικοινωνία της εταιρίας με τους πελάτες και συνεργάτες της. Η νέα ιστοσελίδα της Key Tours, που δημιουργήθηκε από την εταιρία Travel Media Applications (www.tma.gr), περιλαμβάνει όλες τις ημερήσιες και πολυήμερες εκδρομές της εταιρίας σε πέντε γλώσσες, επιλεγμένες κρουαζιέρες, καθώς και ιδέες για private και special-interest tours σε όλη την Ελλάδα. Το website προσφέρει δυνατότητα online κράτησης 24 ώρες το 24ωρο με πιστωτική κάρτα, όπως και ειδικό χώρο αφιερωμένο για τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, με ειδικές προσφορές.

Το 2005 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Key Tours, αφού όπως δήλωσε σχετικά και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Δημήτρης Μπιστόλας, “η κίνηση στις ημερήσιες εκδρομές μας, σε σύγκριση με το 2004, παρουσιάζει σημαντική αύξηση που οφείλεται στην βελτίωση της τουριστικής κίνησης, σε συμφωνίες με τουριστικά γραφεία στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, στην σταθεροποίηση (ή και σε κάποιες περιπτώσεις μείωση) των τιμών των εκδρομών της Key Tours για το 2005 και στην αντίστοιχη ανταπόκριση της κίνησης αυτής από την τουριστική αγορά. Φέτος ξεκινήσαμε και δύο νέες εκδρομές, το Athens Walking Tour και ένα 3ήμερο Κλασσικό tour, ενώ επεκτείναμε την γκάμα των εκδρομών prive, με νέα θεματικά tours στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Μακεδονία”.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Key Tours επεκτείνει τις υπηρεσίες της και στον τομέα των κρατήσεων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με τα οποία έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στην ζήτηση από συνεργαζόμενα ελληνικά γραφεία, η εταιρία επεκτείνεται στις κρατήσεις ξενοδοχείων εξωτερικού, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίο wholesaler ξενοδοχείων και παρέχοντας πρόσβαση στα συνεργαζόμενα γραφεία σε περισσότερα από 25.000 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α..

Η Keytours ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1963 και διοργανώνει 17 διαφορετικές περιηγήσεις (με λεωφορείο ή πλοίο) σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 700 ελληνικά τουριστικά γραφεία, καθώς και με το σύνολο των ξενοδοχείων στην περιοχή της Αττικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024