Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη μείωση των φαινομένων αισχροκέρδειας ενόψει του καλοκαιριού στοχεύει η Δημοτική Αρχή Σκιάθου

Στη μείωση των φαινομένων αισχροκέρδειας ενόψει του καλοκαιριού στοχεύει η Δημοτική Αρχή Σκιάθου

Αποφασισμένη να μειώσει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, που συνήθως παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου,φαίνεται φέτος η Δημοτική Αρχή Σκιάθου, η οποία ανακοίνωσε τη λήψη μέτρων για υπηρεσίες που σχετίζονται […]

Αποφασισμένη να μειώσει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, που συνήθως παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου,<...>φαίνεται φέτος η Δημοτική Αρχή Σκιάθου, η οποία ανακοίνωσε τη λήψη μέτρων για υπηρεσίες που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση τουριστών.

Έτσι, αποφάσισε να ορίσει ως ανώτατη τιμή για την ενοικίαση μιας ομπρέλας και δύο καθισμάτων στις παραλίες, που εκμεταλλεύονται ιδιώτες, τα 8 ευρώ, ενώ όπου σημειωθούν παραβάσεις, η Δημοτική Αρχή προειδοποίησε για την επιβολή τσουχτερών προστίμων, αλλά και τη διακοπή της σύμβασης με παράλληλη απομάκρυνση των ομπρελοκαθισμάτων από τους χώρους εκμίσθωσης στις παραλίες του νησιού.

Επίσης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να καθοριστούν από το δήμο Σκιάθου οι τιμές έναρξης για τη διενέργεια της δημοπρασίας εκμίσθωσης των παραλιών. Πέρσι, οι τιμές ενοικίασης για την εκμετάλλευση των παραλιών από ιδιώτες κυμάνθηκαν ανάλογα με την περιοχή από 700 ευρώ – 25.000 ευρώ για όλη τη τουριστική σεζόν.

Οι εκμισθωτές των παραλιών θα είναι υποχρεωμένοι στην ανάρτηση πινακίδων, όπου θα αναφέρονται οι τιμές ενοικίασης των ομπρελοκαθισμάτων, ενώ ο δήμος με τη σειρά του θα ενημερώσει τους τουρίστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024