Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στη μείωση των φαινομένων αισχροκέρδειας ενόψει του καλοκαιριού στοχεύει η Δημοτική Αρχή Σκιάθου

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Μάιος 2005, 00:00

Αποφασισμένη να μειώσει τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, που συνήθως παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου,<...>

φαίνεται φέτος η Δημοτική Αρχή Σκιάθου, η οποία ανακοίνωσε τη λήψη μέτρων για υπηρεσίες που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση τουριστών.

Έτσι, αποφάσισε να ορίσει ως ανώτατη τιμή για την ενοικίαση μιας ομπρέλας και δύο καθισμάτων στις παραλίες, που εκμεταλλεύονται ιδιώτες, τα 8 ευρώ, ενώ όπου σημειωθούν παραβάσεις, η Δημοτική Αρχή προειδοποίησε για την επιβολή τσουχτερών προστίμων, αλλά και τη διακοπή της σύμβασης με παράλληλη απομάκρυνση των ομπρελοκαθισμάτων από τους χώρους εκμίσθωσης στις παραλίες του νησιού.

Επίσης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να καθοριστούν από το δήμο Σκιάθου οι τιμές έναρξης για τη διενέργεια της δημοπρασίας εκμίσθωσης των παραλιών. Πέρσι, οι τιμές ενοικίασης για την εκμετάλλευση των παραλιών από ιδιώτες κυμάνθηκαν ανάλογα με την περιοχή από 700 ευρώ - 25.000 ευρώ για όλη τη τουριστική σεζόν.

Οι εκμισθωτές των παραλιών θα είναι υποχρεωμένοι στην ανάρτηση πινακίδων, όπου θα αναφέρονται οι τιμές ενοικίασης των ομπρελοκαθισμάτων, ενώ ο δήμος με τη σειρά του θα ενημερώσει τους τουρίστες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top