Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνισχύεται η εμπορική και τουριστική συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ

Ενισχύεται η εμπορική και τουριστική συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ

Ισχυρά θεμέλια φαίνεται να αποκτά σιγά – σιγά η σχέση συνεργασίας της Κύπρου με το Ισραήλ, ύστερα από τη διήμερη επίσκεψηπου πραγματοποίησε στο Ισραήλ ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού […]

Ισχυρά θεμέλια φαίνεται να αποκτά σιγά – σιγά η σχέση συνεργασίας της Κύπρου με το Ισραήλ, ύστερα από τη διήμερη επίσκεψη<...>που πραγματοποίησε στο Ισραήλ ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας, στα πλαίσια της οποίας του δόθηκε η δυνατότητα να συναντηθεί με ομολόγους του και να εξετάσουν από κοινού τους τομείς ενδεχόμενης εμπορικής και τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Όπως μάλιστα ανέφερε και ο κ. Λιλλήκας, κατά την επιστροφή του από το Ισραήλ, “είχε συναντήσεις με τους Υπουργούς Εμπορίου, Τουρισμού και Υποδομής και Μεταφορών, ενώ σε επίσκεψη του στην Παλαιστινιακή Αρχή συναντήθηκε με τον Υπουργό Εμπορίου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024