Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

2000 ξενοδοχεία για την Accor

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Μάρτιος 2000, 00:00

Μόλις χθες προστέθηκε στην Accortel -το διεθνές δίκτυο τηλεπικοινωνιών της ξενοδοχειακής αλυσίδας Accor<.>-, το 2.000o ξενοδοχείο, το<...>

Ibis Centrum στην Βουδαπέστη.
Η Accor είχε πριν δύο χρόνια ξεκινήσει το στρατηγικό σχέδιο ‘Accor 2000’, σύμφωνα με το οποίο τα ξενοδοχεία της αλυσίδας εντάσσονται στο σύστημα Accortel με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση της ηλεκτρονικής τεχνολογίας και του Internet.
Στα 2.000 ξενοδοχεία που είναι εγγεγραμμένα πρόκειται πολύ σύντομα να ενταχθούν και τα 330 της αλυσίδας Red Roof που απόκτησε το 1999 η Accor.
Το σχέδιο ‘Accor 2000’ είναι τώρα έτοιμο να περάσει στη δεύτερη φάση του, η οποία θα ασχοληθεί με το Internet, τις κρατήσεις, και την διεύθυνση της εταιρίας.
Όσον αφορά στο Internet, μετά την ένταξη των Motel και των Red Roof θα ξεκινήσει ένας νέος κόμβος από την Accor, ο οποίος θα ασχολείται με την ηλεκτρονική πώληση των ξενοδοχείων της αλυσίδας.
Επίσης, το νέο σύστημα κρατήσεων ‘TARS on-line’ θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο κατά το δεύτερο 6μηνο του 2000, και θα εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα στο Παρίσι.
Τέλος, με βάση το σχέδιο ‘Enterprise Resource Planning’ το 50% των ξενοδοχείων θα καλυφθεί με το πρόγραμμα ‘Oracle Applications’ το οποίο βοηθάει την ολοκληρωμένη διοίκηση των ξενοδοχείων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top