Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνισχύεται η τουριστική συνεργασία των Νομαρχιών Έβρου και Αδριανούπολης

Ενισχύεται η τουριστική συνεργασία των Νομαρχιών Έβρου και Αδριανούπολης

Διμερής συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας – Βουλγαρίας – Τουρκίας, πραγματοποιήθηκετην περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Μαΐου 2005, στην Ορεστιάδα, με θέμα `Συνεργασία […]

Διμερής συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο του Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών Ελλάδας – Βουλγαρίας – Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε<...>την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Μαΐου 2005, στην Ορεστιάδα, με θέμα `Συνεργασία σε θέματα τουρισμού μεταξύ των νομαρχιών Έβρου και Αδριανούπολης`.

Η συνάντηση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Νομού Έβρου, ενώ το παρόν έδωσαν σε αυτή οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες σε θέματα τουρισμού της κάθε Νομαρχίας, όπως και ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες της περιοχής.

“Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και τονίστηκε κι από τις δύο πλευρές η θετική διάθεση για εκατέρωθεν συνεργασία. Επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα άλλης μια συνάντησης, η οποία πρέπει να έχει συγκεκριμένη θεματολογία και να προετοιμαστεί με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια”, υπογραμμίζει σε σχετική της ανακοίνωση η Επιτροπή του Έβρου.

Ειδικότερα, ο αντινομάρχης Έβρου, κ. Πολυχρόνης Αντωνιάδης, τόνισε ότι “οι εμπλεκόμενες πλευρές, θα πρέπει άμεσα, μέσω των Διευθύνσεων Τουρισμού των Νομαρχιών, να καταθέσουν τα θέματα που επιθυμούν να συζητηθούν εμπεριστατωμένα την επόμενη φορά, ώστε να τα επεξεργαστούν κατάλληλα και να προκύψει η ημερομηνία υλοποίησης της συνάντησης”.

Ενώ, από την άλλη, ο αντινομάρχης Αδριανούπουλης, κ. Αμπτουλκαδίρ Γιαζιτσί, είπε πως “οι σχέσεις μεταξύ των Νομαρχιών είναι άριστες και έτσι πρέπει να γίνουν κι οι σχέσεις των επαγγελματιών τουρισμού μεταξύ τους”. Πρότεινε δε, “η επόμενη συνάντηση να είναι διήμερη και να συμπεριλάβει περιήγηση και διανυκτέρευση στους δύο νομούς, ώστε να γνωρίσουν όλοι οι επαγγελματίες τις ομορφιές της περιοχής μας και να κάνουν τις επιλογές τους για τους προορισμούς που θα προωθήσουν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024