Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προς την κοινή τουριστική ανάπτυξη στρέφονται οι χώρες της Αδριατικής

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Μάιος 2005, 00:00

Κατά τη διάρκεια της 5ης  Συνάντησης των προέδρων και εκπροσώπων των Κοινοβουλίων της Αδριατικής Πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται αυτές<...>

τις μέρες στον Αγιο Στέφανο του Μαυροβουνίου, υιοθετήθηκε κοινή διακήρυξη στην οποία τονίζεται η ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, η ανάγκη αναβάθμισης της κοινοβουλευτικής διπλωματίας, και η προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα διοργανώνεται η 2η Σύνοδος των προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών των Βαλκανίων και των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τσέτινιε του Μαυροβουνίου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη 2η Σύνοδο προέδρων και εκπροσώπων Κοινοβουλίων των χωρών της περιοχής και των χωρών - μελών της Ε.Ε. είναι η ενίσχυση της συνεργασίας των Κοινοβουλίων με στόχο την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των πολιτών.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι των Κοινοβουλίων Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Ελλάδας, Ιταλίας, ΠΓΔΜ, Μαυροβουνίου και Σερβίας και Μαυροβουνίου και ο ειδικός συντονιστής του Συμφώνου Σταθερότητας για τη Νοτιανατολική Ευρώπης Ερχαρντ Μπούσεκ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top