Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα πλοία από την Superfast Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε.

Νέα πλοία από την Superfast Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε.

Η θυγατρική της εταιρία των Επιχειρήσεων Αττικής Α.Ε, Superfast Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε., ανακοίνωσε την παραγγελία που έκανε πρόσφατα για κατασκευή δύο νέων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων Superfast στα Ναυπηγεία της Γερμανίας Flender […]

Η θυγατρική της εταιρία των Επιχειρήσεων Αττικής Α.Ε, Superfast<.> Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε., ανακοίνωσε την<...> παραγγελία που έκανε πρόσφατα για κατασκευή δύο νέων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων Superfast στα Ναυπηγεία της Γερμανίας Flender Werft AG.
Η συμφωνία προβλέπει και δικαίωμα (option) για τη ναυπήγηση και άλλων δύο πλοίων.
Τα παραγγελθέντα νέα πλοία θα ονομασθούν Superfast XI και Superfast XII και θα παραληφθούν για εκμετάλλευση τον Ιανουάριο και Μάιο του 2002 αντίστοιχα. Το ύψος της νέας επένδυσης η οποία εντάσσεται στο νέο επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρίας ανέρχεται σε 67 δισ. δρχ. (Ευρώ 200 εκατ.) περίπου και θα χρηματοδοτηθεί από ίδια κεφάλαια της Εταιρίας και τραπεζική χρηματοδότηση.
Τους επόμενους μήνες παραλαμβάνονται τα Superfast V και VI από τα Γερμανικά Ναυπηγεία Howaldtswerke Deutsche Werft AG, τα οποία θα δρομολογηθούν στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκώνα όπου αναμένεται να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα μερίδια αγοράς της Εταιρίας στην Αδριατική.
Το 2001 θα παραληφθούν επίσης από τα Γερμανικά Ναυπηγεία Howaldtswerke Deutsche Werft AG και άλλα τέσσερα Superfast, τα Superfast VII, Superfast VIII, Superfast IX και Superfast X τα οποία θα δρομολογηθούν στη Βαλτική στη σύνδεση της Γερμανίας με τη Σουηδία και τη Φινλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024