Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα έκθεση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από την Reed Travel Exhibitions

Νέα έκθεση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από την Reed Travel Exhibitions

Την ανακοίνωση της διοργάνωσης μιας νέας έκθεσης για προορισμούς, τύπου City Break, έκανε πριν λίγες μέρες η διοργανώτρια εταιρίατουριστικών εκθέσεων, Reed Travel Exhibitions. Ειδικότερα, η νέα αυτή έκθεση, που θα […]

Την ανακοίνωση της διοργάνωσης μιας νέας έκθεσης για προορισμούς, τύπου City Break, έκανε πριν λίγες μέρες η διοργανώτρια εταιρία<...>τουριστικών εκθέσεων, Reed Travel Exhibitions. Ειδικότερα, η νέα αυτή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να ενισχυθούν οι προορισμοί πόλεων, θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από 12 έως και 14 Ιουνίου το 2006.

Η πόλη του Ελσίνκι, όπως ήταν φυσικό δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς η πόλη αυτή το 2000 είχε οριστεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και τον Μάρτιο του 2005 στην έκθεση ITB ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Σκανδιναβικός Προορισμός Ταξιδίων.

Ο Διευθυντής της νέας αυτής έκθεσης, κ. Mark Walsh, δήλωσε σχετικά ότι “η έκθεση City Break θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικές Ευρωπαϊκές πόλεις, δίνοντας τη δυνατότητα διεκδίκησης της διοργάνωσης σε πολλές πόλεις. Το Ελσίνκι επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή της πρώτης έκθεσης, διότι διαθέτει ποιοτικά ξενοδοχεία, ενδιαφέροντα τουριστικά αξιοθέατα, εύκολη πρόσβαση και γενικά είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη, που έχει καταφέρει ήδη να αναδειχτεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς πόλεων”.

“Ο επαγγελματισμός των ανθρώπων στο Γραφείο Τουρισμού και Συνεδρίων της πόλης είναι μοναδικός, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για τη διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης” σημείωσε ο κ. Walsh. Ο κ. Pirkko Nyman, Διευθυντής του Γραφείου, από την άλλη, δήλωσε ότι “η πόλη του Ελσίνκι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αλλά παράλληλα και περήφανη για την διοργάνωση της έκθεσης. Το Ελσίνκι έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη των διοργανωτών μεγάλων εκδηλώσεων και αυτή η έκθεση θα δώσει ακόμη περαιτέρω τη δυνατότητα στη πόλη να διαφημίσει και να αποδείξει διεθνώς την ικανότητα της σε αυτό τον τομέα. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος, τα μέσα Ιουνίου, είναι η καλύτερη της πόλης, καθώς τότε οι μέρες είναι μεγαλύτερες και φωτεινότερες”. Ενώ, πρόσθεσε ότι “είμαστε ενθουσιασμένοι με την μοναδική αυτή ευκαιρία και μαζί με τους συνεργάτες θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι η έκθεση και διασκεδαστική και επιτυχής.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις πόλεις και τις περιφέρειες τους να προβάλλουν τις περιοχές τους, ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πολλές συναντήσεις, επαγγελματικού χαρακτήρα, καθώς αναμένεται να δώσουν το παρόν όλες οι εξέχουσες μορφές του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024