Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα έκθεση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από την Reed Travel Exhibitions

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Ιούνιος 2005, 00:00

Την ανακοίνωση της διοργάνωσης μιας νέας έκθεσης για προορισμούς, τύπου City Break, έκανε πριν λίγες μέρες η διοργανώτρια εταιρία<...>

τουριστικών εκθέσεων, Reed Travel Exhibitions. Ειδικότερα, η νέα αυτή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό να ενισχυθούν οι προορισμοί πόλεων, θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι της Φιλανδίας από 12 έως και 14 Ιουνίου το 2006.

Η πόλη του Ελσίνκι, όπως ήταν φυσικό δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς η πόλη αυτή το 2000 είχε οριστεί ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και τον Μάρτιο του 2005 στην έκθεση ITB ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Σκανδιναβικός Προορισμός Ταξιδίων.

Ο Διευθυντής της νέας αυτής έκθεσης, κ. Mark Walsh, δήλωσε σχετικά ότι “η έκθεση City Break θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικές Ευρωπαϊκές πόλεις, δίνοντας τη δυνατότητα διεκδίκησης της διοργάνωσης σε πολλές πόλεις. Το Ελσίνκι επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή της πρώτης έκθεσης, διότι διαθέτει ποιοτικά ξενοδοχεία, ενδιαφέροντα τουριστικά αξιοθέατα, εύκολη πρόσβαση και γενικά είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη, που έχει καταφέρει ήδη να αναδειχτεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς πόλεων”.

“Ο επαγγελματισμός των ανθρώπων στο Γραφείο Τουρισμού και Συνεδρίων της πόλης είναι μοναδικός, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για τη διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης” σημείωσε ο κ. Walsh. Ο κ. Pirkko Nyman, Διευθυντής του Γραφείου, από την άλλη, δήλωσε ότι “η πόλη του Ελσίνκι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αλλά παράλληλα και περήφανη για την διοργάνωση της έκθεσης. Το Ελσίνκι έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη των διοργανωτών μεγάλων εκδηλώσεων και αυτή η έκθεση θα δώσει ακόμη περαιτέρω τη δυνατότητα στη πόλη να διαφημίσει και να αποδείξει διεθνώς την ικανότητα της σε αυτό τον τομέα. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος, τα μέσα Ιουνίου, είναι η καλύτερη της πόλης, καθώς τότε οι μέρες είναι μεγαλύτερες και φωτεινότερες”. Ενώ, πρόσθεσε ότι “είμαστε ενθουσιασμένοι με την μοναδική αυτή ευκαιρία και μαζί με τους συνεργάτες θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι η έκθεση και διασκεδαστική και επιτυχής.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις πόλεις και τις περιφέρειες τους να προβάλλουν τις περιοχές τους, ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πολλές συναντήσεις, επαγγελματικού χαρακτήρα, καθώς αναμένεται να δώσουν το παρόν όλες οι εξέχουσες μορφές του κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top